Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Pop art schilderijen

Muurschildering

Houdt u van unieke, originele uitingen in uw woonkamer of slaapkamer? Laat dan uw muur voorzien van een pop art schilderij en geniet van een waanzinnig mooi effect. Verwen uzelf met persoonlijk kunstwerk, waar u lang plezier van zult hebben. Rik muurschilderingen staat bekend om de veelzijdige manier, waarop muren worden voorzien van een muurtekening. Of het nu gaat om geboorteschilderijen, pop art schilderijen of een schilderwerk op een paneel, de muurtekening is altijd uniek.

Pop Art

Pop Art is een vorm van decoratieve schilderijen. Een pop art schilderij wordt veelal gemaakt met behulp van een projector. Met een potlood worden details van de Pop Art muurtekening geplaatst op het doek. Daarna wordt met sneldrogende, geurloze acrylverf geschilderd. Door de toepassing van de acrylverf is het mogelijk het schilderij in een dag af te werken en op te hangen.

Kinderkamer

Wilt u de kamer van uw kind op laten fleuren door een muurtekening te laten maken, dan is dit op vele manieren mogelijk. Heeft uw kind een favoriet sprookjesfiguur of een voorliefde voor een bepaald dier, dan kunt u de slaapkamer laten opfleuren door een muurtekeing op maat te laten maken. Door de persoonlijke invulling en de vrolijke kleurstelling, tovert u de babykamer in een dag om naar een gezellige, kleurrijke ruimte.

Mogelijkheden

Rik muurschilderingen is een vakman, die elke opdracht als een nieuwe uitdaging ziet. De muurschildering of het pop art schilderij zal goed afgestemd worden op uw interieur. Bespreek uw wensen met Rik muurschilderingen en laat u overtuigen. Voor welke stijl u uiteindelijk ook besluit te kiezen, met een muurschilderij of een pop art schilderij, kiest u voor een persoonlijk kunstwerk, dat met passie voor u wordt gemaakt. Neem een kijkje op de website en overtuig uzelf.

https://www.rikmuurschilderingen.nl/

Gerelateerde artikelen

Rolluiken in Apeldoorn van Buitink

Uiteten in Utrecht en omstreken

Gebruik maken van een erkende dakdekker.