Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

CoolSculpting is een niet-chirurgische procedure voor lichaamscontouren

CoolSculpting is een niet-chirurgische procedure voor lichaamscontouren

CoolSculpting, of cryolipolyse, is een niet-chirurgische procedure voor lichaamscontouren. Een specialist gebruikt tijdens deze behandeling een apparaat om vetcellen onder de huid te bevriezen. Als de vetcellen eenmaal zijn vernietigd, worden ze geleidelijk afgebroken en door de lever uit het lichaam verwijderd. Hoewel het onderzoek nog beperkt is, wordt CoolSculpting in veel gevallen gezien als een veiligere, niet-invasieve vorm van vetverkleining dan traditionele ingrepen, zoals liposuctie.

De huid kan trekkend aanvoelen tijdens een behandeling vet bevriezen Westland

De meeste personen voelen tijdens de behandeling niets vet bevriezen Westland, afgezien van een trekkend gevoel waar de huid zich tussen de twee koelpanelen van het apparaat bevindt. Aangezien de procedure geen snijden, weefselmanipulatie of anesthesie omvat, hebben de meeste mensen geen tijd nodig om te herstellen van de behandeling en kunnen ze hierdoor direct hun normale activiteiten hervatten. De enige merkbare bijwerkingen van de procedure zijn meestal van ondergeschikt belang en treden alleen op in het behandelingsgebied. De meeste kleine bijwerkingen verminderen of verdwijnen binnen een paar dagen tot weken na de procedure. Het is echter normaal dat u gedurende ongeveer een maand gevoelloosheid of verlies van gevoel ervaart in het behandelingsgebied.

Vaak voorkomende directe bijwerkingen

Vaak voorkomende directe bijwerkingen van CoolSculpting zijn onder meer roodheid, stevigheid, een knellend gevoel, lichte zwelling, tintelingen en gevoeligheid van de huid. Een persoon kan deze bijwerkingen nog enkele weken na de procedure ervaren.

Ook voor definitief ontharen en wimperlifting Westland

Een voordeel van CoolSculpting is dat, in tegenstelling tot de nodige lichaamsbeweging en het volgen van een dieet, vetcellen daadwerkelijk worden vernietigd en vervolgens op een natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd. Door dit proces bent u er zeker van dat deze vetcellen niet meer terug kunnen keren of vergroten met gewichtstoename. Voor de meeste mensen is dit een procedure met een laag risico. De huidbarrière is niet gebroken of aangetast, waardoor het grootste deel van het risico op complicaties, zoals infectie en littekens, wordt weggenomen. Er zijn weinig gemelde bijwerkingen of uitkomsten en u hoeft daarna niet vrij te nemen van uw werk of dagelijkse bezigheden. Ook voor definitief ontharen en wimperlifting Westland zit u in de salon helemaal goed.

https://alegriabodycare.nl/

Gerelateerde artikelen

Loopbaancoach Zwolle brengt uw arbeidsmogelijkheden in kaart

Dankzij Enjoy Divine Nature kan ook jij een eigen cosmeticalijn starten!

Aggregaat kopen bij Vos Noodstroom