Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Duurzame relatiegeschenken met logo

Duurzame relatiegeschenken met logo

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Dit zien we ook terugkomen bij de aanschaf van relatiegeschenken. Steeds vaker worden duurzame relatiegeschenken verkozen boven de reguliere relatiegeschenken. Logisch ook, want het is natuurlijk veel leuker om een relatiegeschenk met een verhaal te krijgen.

Maar waar moet je dan aan denken bij duurzame relatiegeschenken? Om jou te inspireren hebben we 5 duurzame relatiegeschenken op een rijtje gezet.

Groeipapier bedrukken

Groeipapier (ook wel zaadpapier) is een origineel product met eindeloze mogelijkheden. Groeipapier is namelijk verkrijgbaar in verschillende diktes, vormen en formaten. Zo heb je bijvoorbeeld flyers, kaartjes, kalenders, boekenleggers, onderzetters of zelfs tassen van groeipapier.

Met een artikel van groeipapier kun je op een originele en groene manier jouw boodschap overbrengen. Wanneer je het papier plant in een pot aarde of buiten in de tuin, ontkiemen de zaden in het papier en groeien ze uit tot planten.

Groeipapier is een prachtig duurzaam relatiegeschenk. Groeipapier bedrukken? Geen probleem! Groeipapier kan namelijk bedrukt worden met een logo, tekst of volledig eigen ontwerp. Kortom, met groeipapier zijn de mogelijkheden eindeloos.

Uitwisbare notitieboekjes

Een standaard notitieboekje raakt op een gegeven moment vol, hoeveel pagina’s er ook in zitten. Met een uitwisbaar notitieboekje is dit probleem verleden tijd. Wanneer je schrijft met de speciaal bijgeleverde pen, heb je namelijk alleen een nat doekje nodig om jouw aantekeningen weer te verwijderen. Dat scheelt dus heel veel papier en daarmee onnodige ontbossing.

Er zijn verschillende merken die uitwisbare notitieboekjes leveren, zoals: Bambook, Correctbook en MOYU. Drie mooie merken die duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap hoog in het vaandel hebben staan.

Het mooie is dat de uitwisbare notitieboekjes ook nog eens te personaliseren zijn met een logo of eigen ontwerp. Een mooi, maar vooral duurzaam geschenk met logo.

Dopper herbruikbare drinkfles

De oceanen redden. Dat is in een notendop de missie van Dopper. Met de aankoop van een herbruikbare Dopper verminder je namelijk het plastic afval in de oceanen. Daarnaast ontwikkelt Dopper met de opbrengsten educatieve programma’s, investeren ze in onderzoek en zorgen ze met wereldwijde campagnes voor meer kennis en bewustwording rondom plasticvervuiling. Een super mooie missie dus!  

De Dopper is verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren. Zo is er dus altijd wel een mooie fles die past bij de huisstijl van jouw bedrijf. Wil je Doppers bedrukken? Geen probleem! Bij Greengiving kun je Dopper flessen full colour laten bedrukken met een logo of tekst. In veel gevallen kan de Dopper zelfs gepersonaliseerd worden met persoonsnamen. Het geschenk helemaal compleet maken? Laat dan de Doppers verpakken in een gepersonaliseerd doosje.

 

Tony’s Chocolonely chocolade

Tony’s Chocolonely staat bekend om het feit dat ze eerlijke chocolade willen produceren. Het is namelijk hun missie om de chocoladewereld 100% slaafvrij te maken. Tony’s Chocolonely heeft dus, naast dat de chocolade onwijs lekker is, een hele mooie missie. Tony’s Chocolonely met een eigen wikkel? Dat is zeker mogelijk! De Tony’s Chocolonely repen kunnen namelijk worden gepersonaliseerd met een full colour wikkel en zijn verkrijgbaar in verschillende overheerlijke smaken. Kun je niet kiezen? Geen probleem! Ga dan voor de Tony’s proeverij of Tiny Tony’s.

Fairtrade katoenen tassen

Katoenen tassen zijn een duurzaam alternatief voor de veelgebruikte plastic tasjes. Wil je nog een stapje verdergaan? Kies dan voor een katoenen tas met een Fairtrade label. Fairtrade zet zich wereldwijd in voor eerlijke handel. Een super mooie missie!

Fairtrade katoenen tassen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren. Katoenen tassen bedrukken? Ook dat is mogelijk. De tassen kunnen volledig naar wens worden bedrukt met een logo of tekst. Op deze manier kunnen de tassen super goed ingezet worden als promotieartikel of relatiegeschenk. Succes gegarandeerd!

Geïnspireerd? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Greengiving. Wil je meer weten? Of wil je dat we met jou meedenken of helpen met het vinden van het juiste relatiegeschenk? Neem gerust contact op, onze specialisten helpen graag!

https://www.greengiving.nl/