Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Laat deze professional onderhoud plegen aan uw tankoplegger

Heeft u een tankoplegger die toe is aan een onderhoudsbeurt? Dan moet u bij Van Spelden in Werkendam zijn! Ze verrichten onderhoud aan verschillende soorten tankopleggers, zoals tankopleggers voor chemie en levensmiddelen en vacuümopleggers. U kunt bij hen terecht voor onderhoud, maar ook voor reparatie, renovatie en schadeherstel. Het is tevens mogelijk om de werkzaamheden te laten uitvoeren op de door u gewenste locatie. Dankzij hun volledig ingerichte wagen kunnen zij veelvoorkomende defecten verhelpen. Ze zijn tevens actief als verhuur en ze bieden diverse machines aan, zoals een hogedrukreiniger. U kunt dus bij hen terecht voor een divers aanbod aan diensten.

Dé ideale tankoplegger voor uw bedrijf

Bij Van Spelden in Werkendam laat u niet alleen onderhoud aan een tankoplegger plegen, maar ze bouwen ook tankopleggers op maat. U heeft bij hen de keuze uit verschillende opties en zo laat u een oplegger bouwen die precies bij uw werkzaamheden past. Voor chemie-opleggers kiest u bijvoorbeeld voor scheidingswanden in de tank, zodat u meerdere vloeistoffen kunt vervoeren. De opleggers voor levensmiddelen zijn verkrijgbaar met diverse mogelijkheden voor onder andere verwarming en koeling. Deze expert adviseert u graag over de opties die het best bij uw doeleinden passen, zodat u samen tot een oplegger komt die perfect bij uw bedrijf past. Wilt u reinigingsmaterieel huren? Dan is deze verhuur ideaal wanneer u een hogedrukreiniger wilt huren. Ontdek snel alle diensten van deze expert.

Huur of koop reinigingsmaterieel voor uw werkzaamheden

Wilt u reinigingsmateriaal van de beste kwaliteit, zoals een tankoplegger, huren of kopen voor uw werkzaamheden? Dan is deze expert ideaal voor u. Dankzij hun diverse aanbod zit er ongetwijfeld een machine bij die bij uw bedrijf past. Wilt u alle mogelijkheden van deze verhuur ontdekken en een hogedrukreiniger huren van topkwaliteit? Schakel hen dan snel in en ga aan de slag met hun machines!