Toneel groep helvetia
Image default
Muziek

De lekkerste nummers luister je via deze radio in Eindhoven

Als je graag naar de radio luister en je in Eindhoven of omgeving woont, dan moet je zeker eens naar Rivierenland Radio luisteren. Dit radiostation zendt 24 uur lang de lekkerste en de leukste nummers voor jou uit. De nummers die via dit radiostation te beluisteren zijn, worden afgespeeld via Dab+. Wanneer je naar de radio luistert via Dab+, dan heb je hier geen internetverbinding voor nodig. De liedjes zijn namelijk allemaal gratis te ontvangen via de ether. Wanneer je niet in de buurt bent van Eindoven of bijvoorbeeld op vakantie graag geniet van de leukste nummers, dan kun je deze ook online beluisteren.

Luister naar de grootste hits

Heel de dag door luister je naar de grootste hits op deze radio in Eindhoven en omgeving. Of je nu boodschappen aan het doen bent in de supermarkt of onderweg bent met de auto, overal luister je naar de radio. Luister jij graag met je collega’s op kantoor naar de leukste nummers? Dan zenden zij deze uit tijdens Schijven voor Bedrijven. Zo hebben zij de hele dag door verschillende afspeellijsten voor jou. Luister in de ochtend naar Rivier Wake-Up of haal in de avond de voetjes van de vloer en ga los op de lekkerste hits tijdens Club 22 of Sterrenwacht.

Ontdek deze radiozender

Waar je ook bent, via deze zender op de radio luister je 24 uur lang naar de leukste liedjes in Eindhoven en omgeving. Omdat deze radiozender via Dab+ te beluisteren is, zijn alle liedjes voor iedereen toegankelijk. Ben je nog niet heel goed bekend met Dab+ en heb je hier eerst nog wat vragen over voordat je via deze ether naar de radio wilt luisteren? Dan neem je hiervoor gerust eens contact op met de medewerkers van deze radio in Eindhoven. Zij vertellen je graag alles over Dab+ en geven je daarbij ook antwoord op al je brandende vragen.

https://www.rivierenland-radio.nl/