Toneel groep helvetia
Image default
Muziek

Een workshop djembé: leuk voor jong en oud

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jong en oud, bijvoorbeeld omdat er een familiedag op de planning staat? Dan is een workshop djembé een uitstekende keuze. Zowel jonge als oudere deelnemers leren gedurende deze workshop, georganiseerd door Dununba, hoe zij de Afrikaanse djembé moeten bespelen. Doordat dit stapsgewijs gebeurt, is het een geschikte activiteit voor jong en oud!

Een workshop bij jou thuis of op locatie

De muzikanten van Dununba komen graag bij jou thuis langs voor een workshop djembé. Wil je de activiteit laten plaatsvinden op een andere locatie, zoals bij de sportvereniging, op school of in een feestzaal? Ook dat is mogelijk. De muzikanten zijn gespecialiseerd in het verzorgen van workshops op locatie; wat voor type locatie maakt niet uit, zolang er maar voldoende ruimte is om te bewegen!

Een verzorgd arrangement

Het is bij Dununba ook mogelijk om te kiezen voor een geheel verzorgd arrangement. Je geniet dan zowel van een workshop djembé, als van een heerlijk diner, een smakelijke lunch of een gezellige borrel. Zo profiteer je van een middag- of avondvullend programma. Deze arrangementen worden georganiseerd in samenwerking met diverse restaurants door heel Nederland, waardoor er altijd wel één bij jou in de buurt is. Op de website zie je exact welke mogelijkheden er bij jou in de buurt zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of reserveer direct

Wil je een workshop djembé organiseren op een locatie naar keuze en graag weten wat de kosten hiervan zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de website van Dununba. Geef door waar, wanneer en met hoeveel personen je de workshop wilt organiseren en zij informeren jou over de prijs en de mogelijkheden. Heb je interesse in een van de verzorgde arrangementen? Selecteer de stad waar jouw voorkeur naar uitgaat en reserveer direct via de contactgegevens op de website.

https://dununba.nl/

Gerelateerde artikelen

Combineer een djembé workshop met een heerlijk diner

De Snollebollekes boeken

Een vleugel kopen met keuze uit een uitgebreide collectie