Toneel groep helvetia
Image default
Muziek

Laat je inspireren tijdens een cursus DJ worden voor beginners

Wil je jouw gedroomde tracks produceren? Wil je toewerken naar de perfecte cilmax? Effecten of loops leren maken? Wil je alle geheimen achter het mengpaneel ontdekken? Steeds meer muziekscholen bieden cursussen DJ worden voor beginners aan. Zo leer je alle technische vaardigheden van het vak beheersen en maak je een vliegende start als beginnend DJ.

Lessen van echte DJ’s

Als je in de Gooi- en Vechstreek of Eemland woont, dan is de Gooische Muziekschool in Bussum wellicht iets voor jou. Op deze school volg je niet alleen een cursus DJ worden voor beginners, maar heb je de keuze uit een ruim aanbod muziek-, musical- en danslessen. Zo weet je zeker dat je een discipline vindt die bij jou past. Heb je er altijd al van gedroomd om DJ te worden? Volg dan de cursus die speciaal bedoeld is voor beginnende DJ’s. Deze cursus wordt gegeven door professionals die door heel Nederland draaiden en jou alle geheimen van het vak vertellen. De lessen zijn te volgen vanaf 10 jaar. Ook volwassen zijn welkom om aan te sluiten bij de cursus. Het lespakket bestaat uit 5 cursussen van ongeveer 45 minuten waarin je alle technische en muzikale vaardigheden die je nodig hebt onder de knie krijgt. De lessen worden gegeven in een speciale DJ-ruimte waarin je over professionele apparatuur beschikt. Je leert tracks mixen, naast elkaar te draaien en voegt effecten en loops toe aan je muziek. Ook leer je goed naar muziek luisteren. Welke genres kun je bijvoorbeeld mooi met elkaar combineren of juist niet? Hoe weet je welke track je moet draaien om je publiek te blijven boeien? Aan het einde van de cursus DJ worden voor beginners weet je alle antwoorden.

Meld je aan!

De Gooische Muziekschool in Bussum hanteert diverse tarieven, die je eenvoudig vindt op de website. Voor vragen of advies over de cursus neem je contact op met ze op.

https://www.degooischemuziekschool.nl/