Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Aileen Kleine Fotografie – geboortefotografie

Wie op zoek is naar een professionele fotograaf gespecialiseerd in zwangerschaps-, new born en geboortefotografie heeft aan Aileen Kleine Fotografie een hele goede fotograaf. Aileen Kleine is een dame die haar fotografiecarrière volledig geweid heeft aan het vastleggen van de mooiste en meest ontroerende plaatjes van pasgeboren baby’s, trotse (zwangere) moeders en gelukkige gezinnen. Wil jij ook graag jouw zwangerschap of de geboorte van je kindje vast laten leggen? Aileen Kleine Fotografie staat met haar lens voor je klaar! Neem gerust contact met haar op om kennis te maken!

Je merkt niet eens dat ze er is

De kunst van een goede geboortefotograaf zijn? Geheel op de achtergrond treden, zodat het kersverse gezin helemaal op kan gaan in het moment, precies zoals het hoort. Niks geen gekunstelde poses of de aandacht bij de camera hebben, maar puur genieten van het moment dat jullie je pasgeboren kindje voor het eerst in jullie armen kunnen houden.. Aileen Kleine heeft zich bewust de fijne kneepjes van het vak aangeleerd om de meest pure – en daardoor perfecte – geboortefoto’s te kunnen maken voor ouders en hun kleintje. Niets is zo mooi als deze herinnering vastgelegd te hebben op beeld in de vorm van professionele foto’s van hoge kwaliteit. Natuurlijk is het lief en leuk als opa of oma wat foto’s maakt, maar die beelden zullen nooit tippen aan het gevoel dat je weer krijgt bij het zien van de professionele foto’s van een geboorte shoot door Aileen Kleine Fotografie.

Plan direct een kennismakingsgesprek in!

Lijkt het jou super mooi om de komst van jullie kleine nieuwe wondertje op deze wereld professioneel vast te laten leggen? Of wil jij nu de kleine nog in de buik zit een prachtige zwangerschapsshoot plannen? Aileen Kleine Fotografie komt graag bij jou langs voor een zwangerschapsfotoshoot, new born shoot of staat standby voor een geboorte fotoshoot.

Ze is voornamelijk actief als fotograaf in de omgeving van Drenthe en werkt 1,5 uur rijden vanaf haar woonplaats Hoogeveen. Is dit waar jij woont of gaat bevallen? Maak dan zeker een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Bespreek gerust je wensen en laat deze zeer bijzondere momenten voor eeuwig vastleggen! Bekijk de website van Aileen Kleine Fotografie voor meer informatie en haar portfolio of neem direct contact op!

http://www.aileenkleine.nl/