Bent u op zoek naar een videomarketing bedrijf dat videoproducties produceert voor bedrijven in omgeving Breda? Dan bent u bij Create More Media aan het juiste adres. Wij produceren allerlei soorten bedrijfsvideo’s, van productfilms en commercials tot aftermovies en corporate films. Een team van creatievelingen met een passie voor hun vak staat voor u klaar om uw idee of concept in een professionele bedrijfsfilm te realiseren.

De kracht van beeld

Video’s worden steeds belangrijker in online platforms. Goed geproduceerde filmpjes worden dan ook steeds vaker ingezet om online naar klanten of doelgroepen te communiceren. Denk aan social media, YouTube of video’s op de website. Producten of het verhaal achter een bedrijf kunnen in een krachtig geproduceerd filmpje op een pakkende wijze in beeld vertaald worden. Als videoproductiebedrijf beheerst Create More Media alle aspecten die bij het produceren van een video komen kijken.

  • Productfilms
  • Commercials
  • Online content
  • Aftermovies
  • Infomercials
  • Corporate films

Over onze eerdere werken

Create More Media heeft al vele projecten succesvol weten te realiseren. Zo hebben wij meegewerkt met diverse televisieprogramma’s, waaronder Pauw, DWDD, The Voice of Holland en Maestro. Ook hebben we corporate films mogen maken voor bedrijven als SVZ en Blade Verdegro. Verder waren we actief betrokken bij opnames van The Passion 2018 en het overleef spektakel Survivor, dat gefilmd werd in de Filipijnen.

Meer weten over onze werken?

Voor meer informatie over het laten maken van een videoproductie kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij stellen ook graag een offerte voor u op. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 06 19232818, of via het contactformulier op onze website.

https://createmoremedia.nl/