Toen ik vorig jaar een huis wilde kopen in Rotterdam en op internet het aanbod in de gaten hield, vond ik na een paar maanden zoeken hét huis. We namen contact op met de makelaar en zo geschiedde. Een week later liepen we al door het huis tijdens een bezichtiging met de makelaar. Het was de eerste keer dat we een huis kochten, waardoor we geen idee hadden van wat er zo bij de aankoop van een huis komt kijken. Gelukkig hielp de makelaar ons op weg. Hij raadde ons aan om een bouwkundig rapport te laten opstellen, zodat we precies wisten waar we aan toe waren. Hij raadde ons aan om contact op te nemen met Bouw Advies van der Steuijt.

Huis kopen zonder verrassingen

De bouwinspecteur van Bouw Advies van der Steuijt nam alle onzekerheden bij ons weg. Hij zorgde er voor dat we precies wisten waar we aan toe waren. Alles was inzichtelijk. Na de keuring in Rotterdam ontvingen we het rapport al binnen 48 uur! Het kostenplaatje, overzicht van de beoordelingen, informatie over de gebreken en de bijlage voor de Nationale Hypotheek Garantie waren er allemaal in verwerkt. We wisten voordat we de woning kochten precies welke kosten we op korte- en lange termijn moesten maken. Uit het bouwkundig rapport bleek dat er nog een hoop gebreken waren. Dankzij het rapport konden we met de verkoper overleggen over de prijs. Want de gebreken waren anders niet aan het licht gekomen.

Kies voor Bouw Advies van der Steuijt

Ik raad het ten zeerste aan om voor de aankoop van een huis een bouwkundig rapport op te laten stellen. Het is een investering, maar deze investering scheelt je uiteindelijk een hele hoop geld én zorgen! De medewerkers van Bouw Advies van der Steuijt helpen u graag verder. Compleet, van A tot Z. Woont u in de omgeving van Delft, Rotterdam of Den Haag en heeft u interesse in een bouwkundige keuring en een bouwkundig rapport? Kies dan voor Bouw Advies van der Steuijt.

https://www.bavds.nl