Toneel groep helvetia
Image default
Beauty en verzorging

Niet zonder kledingadvies en stijladvies op bad met Personal Shopper Maastricht

Werkwijze van de personal shopper Maastricht

Omdat ik graag in Maastricht winkel en ik eens een keer personal shopping wilde ervaren, kwam in mijn zoektocht naar een personal shopper uit bij de personal shopper Maastricht. Vele goede recensies de match tussen personal shopping en de shoplocatie winkelstad Maastricht, maakte mijn keuze voor de personal shopper Maastricht de meest logische. Omdat haar werkwijze echt helemaal te gek was, neem ik je graag mee in hoe ze me deze hele dag door verwent en begeleid heeft.

Personal shopper Maastricht: starten met een kledingadvies

De 1e stap was het geven van een kledingadvies voor vrouwen. Een professioneel uitgevoerde analyse ging eraan voor. Mijn kleur- en stijltype werden grondig geanalyseerd en de uitkomst daarvan werd vertaald naar een persoonlijk kledingadvies voor vrouwen. Dit advies bestond uit welke kleuren wel voor me werken en welke vooral ook niet. Ook welke kleurcombinaties ik kan maken werd besproken en ook hoe je met kleur bepaalde zaken kan camoufleren. Naast kleur was ook een stijladvies kleding onderdeel van het kledingadvies voor vrouwen

Stijladvies kleding, als 2e stap

Het stijladvies kleding bleek zowaar een echte eye-opener voor mij. Want ik had echt moeite met het verhullen van de minder positieve kanten aan mijn lijf. De vele tips die ik tijdens het stijladvies kleding kreeg, bleken later van grote waarde tijdens de sessie met de personal shopper Maastricht. Ikzelf schijn dus een peerfiguur te leggen. Hierdoor lijkt het dat ik enorme dijen heb. Door het accent met kleur en kledingstijlen op het bovenlijf te richten, wordt de aandacht weggehaald bij mijn minder sterke lichaamspunten.

Personal shopper Maastricht, hoe heb ik het ervaren?

Het bleek dus een schot in de roos om personal shopping met de personal shopper Maastricht te doen. Zo kon ik de tips die ik gekregen heb tijdens het stijladvies kleding en kledingadvies vrouwen direct in de praktijk brengen. En dat onder het toeziend en coachend oog van een professional die haar vak meer dan goed begreep!

 

http://www.style-by-yvs.nl