Toneel groep helvetia
Image default
Beauty en verzorging

Een gezonde huid bouwt u op met ZO Skin Health

Hoe gezond uw huid is is afhankelijk van verschillende factoren. Die verschillende factoren zijn onder andere genen, leeftijd, stress, hormonen, slaappatroon en weersinvloeden van buitenaf zoals vervuiling en UV straling. U kunt zeker weer een gezonde huid opbouwen! Dit doet u door een gebalanceerde levensstijl aan te meten en uw huid te verzorgen met een effectief huidverzorgingsproduct. Een zeer effectief huidverzorgingsproduct, ontwikkeld door dermatoloog Zein Obagi, is ZO Skin Health. De producten van Zo Skin Health bieden u de kans om professionele huidverzorging ook thuis uit te kunnen voeren. De producten van ZO Skin Health zorgen voor huidverbetering, met klinisch bewezen resultaten.

De producten van ZO Skin Health verzorgen, herstellen en onderhouden de huid. Het wordt aangeraden de verschillende producten in een 5 stappenplan te gebruiken:

  • Reinigen. Onzuiverheden worden verwijderd, de structuur van de huid wordt verbeterd en de huid wordt gevoed met sterke antioxidanten.
  • Activeren. De bovenste laag van dode huidcellen en talg worden verwijderd. Hierdoor kunnen de ingrediënten van de producten beter hun werk doen.
  • Stimuleren. Deze producten zorgen voor een vermindering van fijne lijntjes, pigmentatie en rimpels. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Veroudering wordt tegen gegaan.
  • Kalmeren en voeden. Deze producten hebben een kalmerende werking voor uw huid nadat de vorige stappen zijn uitgevoerd. De voedende ingrediënten zorgen voor een betere hydratatie van de huid en verzorgen de huid optimaal. 
  • Beschermen. Deze producten beschermen de huid tegen UV straling.

De producten van ZO Skin Health online bestellen kan bij Van Lennep Kliniek. Bezoek de ZO Skin Health webshop en vind uw product!

SkinCeuticals bestellen bij Van Lennep Kliniek

Van Lennep Kliniek biedt verschillende treatments. Eentje daarvan is de SkinCeuticals Microneedling Treatment. Deze treatment geeft zeer mooie resultaten. Het zorgt voor een gladdere huidstructuur en een betere doorbloeding in de huid. Het maakt de huid ook krachtiger en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Daarnaast zorgt het voor een vermindering van rest acné en zonbeschadigingen. Via Van Lennep Kliniek kunt u de producten van SkinCeuticals bestellen.

 

https://www.vanlennepkliniek.nl/