Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Laat uw platte dak onderhouden door de Dakmakers

Een dak waar u geen kopzorgen over heeft, dat is het beste dak. Daarom is het belangrijk voldoende aandacht te besteden aan uw dak. Waarom? Veel schade aan een dak ontstaat niet ineens maar juist geleidelijk. Zo geleidelijk zelfs dat u als bewoner de schade vaak niet eens opmerkt. Tot het te laat is en de kleine schade is uitgegroeid tot grote schade, met alle gevolgen van dien. Het kan zijn dat u last krijgt van een lekkage, als gevolg van de schade op uw dak. Dit kan veel problemen opleveren en had zelfs in de meeste gevallen voorkomen kunnen worden. Om te voorkomen dat schade aan uw dak langzaam ontstaat is het een goed idee om periodiek uw dak te laten checken. Het is hierbij belangrijk dat u uw dak laat inspecteren door een expert.

Echte experts, die alles weten van daken en dus uitstekend dakonderhoud kunnen verrichten, zijn de Dakmakers. De Dakmakers is een erkend dakdekkersbedrijf uit Alphen aan den Rijn. Hun expertise ligt bij platte en licht schuine daken. Het bedrijf bestaat al tientallen jaren. Door hun lange bestaan is er inmiddels een flinke dosis aan kennis opgebouwd. De mensen achter de Dakmakers zijn gespecialiseerd, betrouwbaar, secuur en ervaren. Wanneer er een Dakmaker bij u langskomt zal uw dak zorgvuldig en zeer grondig geïnspecteerd worden. Elke centimeter van het dak wordt gecheckt op eventuele scheurtjes in de dakbedekking, verstoppingen in de afvoer, houtrot en lekkages. Indien nodig wordt kleine schade direct gerepareerd. Wanneer de Dakmakers zijn langs geweest hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw dak!  

De Dakmakers staan altijd voor u klaar

De dienstverlening van de Dakmakers bestaat niet alleen uit dakonderhoud. U kunt ze ook inschakelen voor reparaties aan uw dak en betrouwbaar dakadvies. Eigenlijk voor alles wat te maken heeft met daken. Heeft u zonnepanelen op uw dak liggen? Of misschien heeft u wel een wit of een groen dak? Ook daar hebben de Dakmakers allemaal verstand van. De Dakmakers bieden ook een 24/7 dakservice aan. U kunt de Dakmakers 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken wanneer u plotselinge schade aan uw dak heeft gekregen. Weer of geen weer, de Dakmakers gaan voor u uw dak op!

 

https://www.dakmakers.nl/