Toneel groep helvetia
Image default
Hobby en vrije tijd

Op zoek naar een elektrische sigaret?

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede elektrische sigaret? Dan bent u bij Slimroken.nl aan het goede adres. Slimroken heeft een assortiment dat enkel en alleen bestaat uit 100% originele elektrische sigaretten. Op dit moment zijn er namelijk veel verschillende soorten en modellen E-sigaretten in de markt en deze hebben allemaal hun eigen kwaliteit. Sommigen zijn goed, sommigen zijn niet zo goed. Ook wel de A-merken en B-merken genoemd. B-merken worden niet geadviseerd, omdat deze vaak de veiligheid van het product niet kunnen waarborgen.

U kunt ervoor kiezen om een elektrische sigaret zelf samen te stellen door het apart aanschaffen van de onderdelen, maar u kunt ook kiezen voor een complete starterset.

Complete E-sigaret startersets

Als u wilt de elektrische sigaret zelf niet wilt samenstellen dan kunt u ervoor kiezen om een E-sigaret starterset aan te schaffen. Dit is een compleet pakket om te starten met elektrisch roken. Hier dient u alleen nog E-liquid aan toe te voegen. Een complete starterset bestaat uit de volgende producten:

  • Een (box)mod
  • Een clearomizer
  • Coil
  • Een oplaadkabel

Zelf de dampervaring vormgeven met een box mod

Met een box mod kunt u zelf de dampervaring vormgeven. Box mods heeft Slimroken.nl in alle soorten en maten op voorraad. Bij elk type box mod wordt precies aangegeven voor welke categorie gebruikers hij het meest geschikt is. Ook vindt u exacte informatie over de ingebouwde of externe batterij, voltage, wattage en het scherm waarmee de box mod is uitgerust. Dankzij de displays op de mods kunt u eenvoudig de instellingen wijzigen en het dampen op voorkeur instellen. Dat is dan ook gelijk het voordeel van het aanschaffen van een losse mod. Kiest u voor een box mod? Dan kunt u alle kanten op.

https://www.slimroken.nl/