Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Atelier Breekwerk – Voor een bijzondere grafsteen of workshop

Lijkt het u mooi om zelf mee te werken aan een grafmonument voor een dierbare? Mozaïek atelier Breekwerk maakt dit mogelijk. In dit knusse en persoonlijke mozaïek atelier kunt u een bijzondere grafsteen laten maken of zelf maken. Samen met familie een prachtig eigen grafmonument maken is een mooie manier om een overledene te eren en/of om het verlies te verwerken. Met mozaïek weet atelier Breekwerk de mooiste en vooral meest bijzondere grafmonumenten te realiseren, vaak letterlijk samen met u. Op een persoonlijke manier weet atelier Breekwerk u op uw gemak te stellen, zodat u samen ontspannen en met een lach dit creatieve proces ervaart en zo een prachtig aandenken realiseert.

Naast het (laten) maken van bijzondere grafstenen, is er meer mogelijk met mozaïek bij atelier Breekwerk. U kunt bij mozaïek atelier Breekwerk ook terecht voor verschillende mozaïek workshops. Heeft u interesse? Dan kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie.

Een creatief (verwerkings)proces

Creativiteit speelt een grote rol in het werken met mozaïek. De geest de vrije loop laten gaan in een mozaïek workshop samen met familie kan een prachtige manier zijn om afscheid te nemen en het verlies van een dierbare te verwerken. Bij atelier Breekwerk krijgt u die kans. Het komt ook veel voor dat families na 1, 2 of 3 jaar een monument maken om een dierbare te eren. Omdat die mozaïekcreativiteit niet alleen gebruikt hoeft te worden voor het realiseren van een prachtige gedenksteen voor een overledene, organiseert mozaïek atelier Breekwerk ook workshops met andere doeleinden. Namelijk het maken van een mooi stukje mozaïek voor uzelf, gewoon omdat het zo leuk is.

Workshop of laten maken?

Breekwerk kan workshops op maat leveren voor grote groepen van 10 tot 50 personen, maar u kunt ook vanaf 6 personen een workshop in het atelier of in de tuin volgen. Bekijk hier alle soorten workshops.

Wat uw doel ook is, mozaïek atelier Breekwerk begeleidt u graag bij het realiseren van een mooi mozaïekwerk of maakt er één voor u op bestelling, volledig naar uw wensen. Bekijk gerust de website van Mozaïek atelier Breekwerk als u meer wilt weten over de opties en tarieven.

https://www.breekwerk.nl/