Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Gezichtsbehandeling Zoetermeer

Altijd een natuurlijke uitstraling

De koude maanden hebben inmiddels hun intrede gedaan en één ding waaraan we dit vooral zullen merken is onze huid. Wil jij ook tijdens de herfst en winter een natuurlijke en gezonde uitstraling hebben dan is het belangrijk dat je voor een goede, voedende gezichtsbehandeling kiest. Een goede gezichtsbehandeling is voor iedereen natuurlijk anders en hangt af van de jouw wensen en benodigdheden. Behandelingen kun je laten doen om acne te bestrijden, een beschadigde huid weer te herstellen of een ouder wordende huid weer te verjongen. Dit alles is mogelijk bij gezichtsbehandeling Zoetermeer.

Een frisse en verzorgende behandeling

Bij gezichtsverzorging Zoetermeer staat de gezondheid van u huid centraal! Zo wordt met een reinigende crème de dode huidcellen verwijderd. De reinigende werking wordt versterkt met een kruiden stoombehandeling die er daarnaast voor zorgt dat uw gelaatstrekken ontspannen waardoor de huid lekker soepel wordt. Door een intensieve massage van het gezicht, het decolleté, de nek en de schouders worden de spieren verder versoepeld, de doorbloeding van de huid bevorderd en kunnen overtollige afvalstoffen goed worden afgevoerd. Dit alles zorg voor minder ophoping van afvalstoffen in de poriën en goede toevoer van belangrijke voedingstoffen die de gezondheid van uw huid ondersteunen. Met een masker worden de openstaande poriën weer gesloten. Afsluitend wordt er een verzorgende dag of nachtcrème aangebracht. Indien gewenst is het mogelijk om jouw wenkbrauwen te laten modelleren tijdens de gezichtsbehandeling. Gezichtsbehandeling Zoetermeer vindt net als u dat de gezondheid van uw huid voorop staat.

Meer dan alleen verzorging

Maar een gezichtsbehandeling hoeft hier niet op te houden. Ontharen Zoetermeer helpt bij een verdere behandeling. Zo kunt u ook terecht voor epileren, waxen, Brazilian wax en elektrisch ontharen. En mocht u echt iets speciaals willen dan is er ook de mogelijk tot de Depilar System. Dé nieuwe manier van ontharen op basis van enzymen. Deze behandeling wordt uitgevoerd na het waxen wanneer de haarfollikels leeg zijn en open staan waarna haargroei in vermindering plaats zal nemen. Terugkerende haargroei kan een grote ergernis zijn en vervelend en soms zelfs behoorlijk irriterend zijn voor uw huid. Daarnaast vinden we het vaak ook niet mooi, storende haartjes in het gezicht of armen of andere plaatsen op het lichaam hoeven geen probleem meer te zijn en kunnen gemakkelijk tijdelijk tot langdurig verwijderd worden. Met een behandeling bij ontharen Zoetermeer voelt uw weer zo glad als zijde.

The finishing touch

En als u klaar bent met de kalmerende en verzorgende behandeling en u ontdaan bent van die ongewenste haartjes zit er nog maar één ding op. Het is tijd voor de make-up! Maar hoeveel tijd heeft u in de ochtend wanneer u zich naar het werk moet haasten? Of in het weekend voor een avondje uit? Al eens gedacht aan permanente make-up? De ideale uitkomst en altijd perfect onder alle omstandigheden. Bij make up Zoetermeer is dit mogelijk. Met super dunnen naalden wordt er een veilig pigment aangebracht onder de huid dat tot ongeveer vijf jaar zichtbaar blijft en daarna vanzelf in zichtbaarheid af zal nemen. Er zijn verschillende toepassingen mogelijk als het op permanente make-up aankomt. Zo is het mogelijk om permante lip of eyeliner aan te brengen en uw wenkbrauwen voller te laten lijken. Ook kunt u kiezen voor permanente make-up als dit een medische grondslag heeft zoals voor een tepelcorrectie na borstreconstructie, haarverlies of ter verhulling van littekens. Make up Zoetermeer heeft voor uw wens de passende oplossing.

https://www.jossyvanderzwan.nl/

Gerelateerde artikelen

Vos Noodstroom denkt graag met u mee

Aquarium ledstrips kiezen

Logopedie in Haaksbergen bij FysioCentrum Sengers