Heeft u net als ik behoefte aan hulp bij uw echtscheiding? Schakel dan een mediator in. Uw Familiemediator is een mediationbureau, werkzaam in de buurt van Utrecht. Ik heb een mediator te Utrecht ingehuurd voor hulp bij mijn echtscheiding. Uw Familiemediator stond mijn ex-vrouw en ik bij.

Ervaren mediator bij een echtscheiding in Utrecht | Uw Familiemediator

  • Laagdrempelig en voordelig: geschikt voor iedere portemonnee
  • Subsidie mogelijk bij laag inkomen
  • Overzichtelijk en kort traject
  • Alles onder één dak
  • Professionele en ervaren MfN-registermediators
  • Bij u thuis of op kantoor
  • Ook bereikbaar buiten kantooruren
  • Ontzorging van A tot Z

Goede gesprekken

We zochten een mediator in de buurt van Utrecht die betaalbaar is en snel resultaat levert. Mijn ex-vrouw en ik waren het op een paar punten oneens met elkaar. Wij dachten dat goede gesprekken, begeleidt door een professionele bemiddelaar, ons goed zou doen. Dat was ook zo. We luchtten ons hart en zeiden dat wat ons dwarszat.

Na één goed gesprek waren we het al eens geworden over de moeilijke beslissingen. We hebben duidelijke en haalbare afspraken gemaakt, zowel voor de kinderen als onze omgeving. Zo verliep ons mediation traject kort, maar zeer krachtig.

Recht op subsidie

Waar wij bang voor waren, de hoge kosten voor mediation, was helemaal niet nodig. Wij hadden namelijk recht op subsidie. Bij een verzamelinkomen lager dan 26.900 euro (voor alleenstaanden) of 38.000 euro (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind) en geen hoger heffingsvrij vermogen, betaalt u slechts een eigen bedrage van 54 of 107 euro (afhankelijk van uw inkomen). Dit bedrag is eenmalig en voor het gehele mediation traject. En u betaalt de eenmalige griffiekosten van 39 euro.

Ook mediator in Amstelveen voor begeleiding bij scheiding

Uw Familiemediator is ook actief als mediator in Amstelveen en Alkmaar. Heeft u de hulp nodig van een mediator bij uw scheiding in Amstelveen of Utrecht? Neem dan contact op met Uw Familiemediator.

Uw Familiemediator Wij zijn werkzaam in diverse regio’s en op diverse locaties. Kijkt u op onze website voor een Familiemediator bij u in de buurt! Hoofdkantoor: H. Knoopstraat 1, 2171 PW Sassenheim Telefoonnummer: 06-34919583 Provincie: Zuid-Holland

https://www.uwfamiliemediator.nl/