Toneel groep helvetia
Image default
Muziek

Een vleugel kopen met keuze uit een uitgebreide collectie

Wilt u een vleugel kopen, heeft u bij Evert Snel ruime keus. Evert Snel is een specialist op het gebied van pianostemmen, restauratie van instrumenten en een grote naam binnen de import en verkoop van piano’s en vleugels. Om een vleugel te kopen zit u hier dus helemaal goed. U kunt op de website het aanbod bekijken van nieuwe en tweedehands instrumenten, of langskomen in de pianowinkel. Dat laatste kunt u het beste doen als u ook persoonlijk advies wilt van een expert. Hij kan u begeleiden in de keuze welke vleugel te kopen.

Piano’s en vleugels kopen bij de firma Snel

U kunt kiezen uit verschillende merken, formaten en kleuren, om precies de piano of vleugel te vinden die het beste bij uw situatie past. Op de website van Evert Snel kunt u ook uw gewenste kleur of model selecteren, zodat u alleen de piano’s of vleugels ziet waarin u bent geïnteresseerd. U kunt hier ook kiezen voor nieuwe of tweedehands instrumenten. De prijzen staan er ook bij vermeld om u overwegingen als koper gemakkelijker te maken.

Verschillende merken vleugels en piano’s

Natuurlijk zijn ook de merken van vleugels en piano’s van groot belang; ook Evert Snel weet hier alles van. Misschien kent u wel een specifiek merk waarvan u een vleugel wilt kopen, of laat u zich graag eerst adviseren over de verschillende kwaliteiten die de instrumenten kennen. Evert Snel beschikt in ieder geval over alle grote namen in de pianowereld: denk hierbij aan merken als Steinway, Bechstein en Yamaha. Erg bijzonder is het feit dat Evert Snel de enige importeur is van de beroemde Fazioli-vleugels. Het merk bestaat relatief kort maar is in korte tijd een grote naam geworden. Wilt u zo’n prachtige vleugel kopen, kunt u in Nederland nergens anders geholpen worden dan bij de firma Snel. U kunt de Fazioli vleugels ook komen bewonderen of bespelen in de showroom.

https://www.evertsnel.nl/

Gerelateerde artikelen

De voordelen van een drive in show

De Snollebollekes boeken

Sluit een mooie periode af met een originele eindmusical