Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Een fijne werkomgeving creëert u met de juiste industriële LED verlichting

Denkt u erover om de huidige verlichting in uw fabriek, werkplaats of magazijn door industriële LED verlichting te vervangen? Wilt u daarom meer weten over alle mogelijkheden en opties bij LED verlichting? LED Design Holland kan u er alles over vertellen.

Op dit moment wordt in de industrie nog veel gebruik gemaakt van TL verlichting. Dit is jammer, want TL verlichting is helemaal niet zo zuinig. LED verlichting is veel duurzamer, bespaart meer CO2 en bespaart meer energie. Gemiddeld wordt er 60% op de energiekosten bespaard. Een groot bijkomend voordeel van LED verlichting is dat het trillingvrij is, TL verlichting is dit niet.  Met veel trillingen in het licht, dat bij TL verlichting dus het geval is, kunnen medewerkers last krijgen van de ogen en van hoofdpijn, waardoor ze minder productief zullen zijn. Daarom is goede industriële verlichting absoluut aan te raden.

Veel mensen denken dat LED verlichting alleen wit licht geeft dat heel fel is. Dit was vroeger inderdaad het geval, maar dit is al tijden niet meer zo. Tegenwoordig komt LED verlichting in vele verschillende kleurtemperaturen. Er is dus altijd geschikte LED verlichting te vinden voor bij uw industriële toepassing. In magazijnen en fabrieken worden vaak lange dagen gemaakt. Daarom is het van belang dat de verlichting op deze plekken goed en voor lange tijd werkt. De levensduur van een industriële LED lamp is maar liefst 100.000 branduren!

LED kantoorverlichting

Naast industriële LED verlichting biedt LED Design Holland ook LED kantoorverlichting aan. LED Design Holland heeft een zeer ruime keuze uit armaturen, voor iedere stijl is hier een passende oplossing te vinden. Gaat u voor een industriële look of past een moderne look beter bij de moderne inrichting van uw kantoor? Of wellicht vindt u LED panels mooi, al dan niet gecombineerd met spots? In het grote aanbod van LED Design Holland zal u absoluut slagen.

Wilt u meer informatie over de LED verlichting van LED Design Holland? U kunt vrijblijvend een afspraak maken, de specialisten van LED Design Holland komen dan langs bij u op kantoor, in de fabriek of werkplaats. Uw wensen worden uitgebreid gehoord, vervolgens ontvangt u informatie op maat over alle mogelijkheden op uw werkplek. LED Design Holland zorgt ervoor dat de overstap naar LED verlichting snel en soepel verloopt.

 

https://www.leddesignholland.nl/

Gerelateerde artikelen

Jouw nieuwe deur binnen een paar dagen thuisbezorgd

Unieke single reizen voor onvergetelijke vakanties

Houten naambordjes, op maat gemaakt door de Naambordenspecialist