Toneel groep helvetia
Image default
Electronica en Computers

De MacBook Air: combineert de eenvoud en het gemak van Apple

Als je een no thrills laptop wilt kopen van Apple kom je al snel bij de Apple Air productlijn uit. Waar de MacBook Pro zich richt op de professionele en zwaardere gebruiker, richt de Apple Air lijn zich juist op thuis- en consumentengebruik. Perfect om je serie of film erop te kijken. Te internetten of via je telefoon content te streamen naar de MacBook Air. Wanneer je veel producten van Apple bezit, zoals een iPhone en iPad, is een MacBook Air een logische keuze om ook aan te schaffen. Hiermee maak je je Apple legacy compleet. Lees in deze blog hoe eenvoudig en gemakkelijk de MacBook Air is.

Geniet van het mooie retina scherm

Nieuwere modellen MacBook Airs zijn uitgerust met een retina scherm. Met behulp van dit scherm kun je pixels afzonderlijk van elkaar niet meer onderscheiden. Het beeldscherm is daardoor ontzettend scherp. Een scherper scherm dan je bij vele andere laptop merken zult zien. Apple staat bekend om het uitbrengen van hardware met een hoge pixeldensiteit en zeer kwalitatieve beeldschermen. Waaronder het scherm dat in de MacBook Air is gebruikt.

Een korte opstarttijd

 Opstarten is een fluitje van een cent bij een MacBook Air. Binnen ca. 30 seconden is alles klaar voor gebruik. En kun je doen wat je maar wilt. Van een presentatie maken, je agenda bijhouden tot en met muziek streamen en video’s bekijken. 

Lange accuduur

Een MacBook Air gaat het langste mee van alle laptops. Een echte duursporter onder de laptops. MacBook Airs gaan afhankelijk van de hardware configuratie 10 tot maximaal 12 uur mee met één accu. Dit is ontzettend lang wanneer je dit vergelijkt met een gemiddelde laptop, die dikwijls na 6-8 uur gebruik toch echt wel leeg is. Wanneer je veel onderweg bent en een hekel hebt aan opladen; of erachter komen dat de laptop bijna leeg is, dan is een MacBook Air je perfecte metgezel.

Gebruiksvriendelijke software

Waar nieuwe Apple gebruikers vaak nog wel even zullen moeten wennen aan de touchpad van een Mac, zal dit niet snel het geval zijn bij het besturingssysteem van Apple, Mac OS. Dit is een ontzettend fijn en intuïtief besturingssysteem. Van jong tot oud, iedereen kan makkelijk werken op een Apple laptop. De naadloze integratie van iCloud en Mac OS maakt het leven nog gemakkelijker. Foto’s die je hebt gemaakt met je digitale camera zet je op je MacBook Air, worden opgeslagen in de iCloud en kun je daardoor weer makkelijk delen met vrienden op je iPad. Zonder dat je hierbij steeds een usb-kabel of bluetooth verbinding hoeft te gebruiken. De hardware compatibiliteit tussen producten van Apple onderling zijn optimaal op elkaar afgestemd. Met de functie Handoff kun je bijvoorbeeld makkelijk een website verder lezen op de iPad waar je deze eerst op de MacBook Air bekeek. Switchen tussen devices was nog nooit zo naadloos eenvoudig.

Waardevast

Een MacBook verliest maar weinig van zijn waarde wanneer deze ouder wordt. Ze zijn ontzettend waardevast. Wanneer je een tweedehands laptop wilt kopen, is deze wel goedkoper dan nieuw, maar niet ontzettend veel goedkoper wanneer je dit vergelijkt met andere merk laptops. Mensen die Apple kopen, willen genieten van het gebruiksgemak van Apple. Daarnaast heeft Apple zich bewezen, dat een MacBook een langere levensduur kent dan een gemiddelde Windows-laptop. Dit komt voor een groot deel door de fantastische software waardoor de hardware in topconditie blijft, en de superieure accu’s. Wanneer je een een MacBook Air wil kopen, raden wij je aan om dit refurbished te doen. Een Apple MacBook Air is als refurbished device een stuk goedkoper en toch betrouwbaar! Bovendien krijg je net als bij nieuwe producten twee jaar garantie. Een refurbished MacBook Air werkt net zo goed als een nieuwe. Elk jaar verbetert Apple de prestaties bij een MacBook Air maar zeer licht, waardoor je bij een ouder refurbished model hier in de praktijk niks van zult merken. Alle basiswerkzaamheden kun je vlekkeloos en naar wens uitvoeren. Geniet jij binnenkort ook van het eenvoud en gemak van Apple?

 

Gerelateerde artikelen

Waarom een tourguidesysteem?

Videoconferencing: dé oplossing voor thuiswerken

Een laptop kopen? Overweeg de aanschaf van een tweedehands laptop eens!