Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

Verhuizen: op deze manier doet u dat makkelijk!

Gaat u binnenkort verhuizen? Natuurlijk wilt u dan graag dat al uw meubels en spullen in één keer goed over komen. Dit zal niet gaan lukken wanneer u alleen uw eigen personenauto gebruikt. Op die manier moet u vaak heen en weer rijden om al uw spullen te verhuizen. Ook de meubels passen niet in uw eigen personenauto. Een verhuiswagen is daarom ook een goede oplossing! U zult waarschijnlijk zelf niet in het bezit zijn van een verhuiswagen. Daarom kunt het beste een verhuiswagen huren! U hoeft niet gelijk de hoofdprijs te betalen, en tegelijkertijd komen wel al uw meubels en spullen veilig aan op uw nieuwe adres. Autoverhuur Bultman is een goede partij om uw verhuiswagen bij te huren. Wij zullen u in deze blog vertellen wat de voordelen zijn van Bultman!

Deze mogelijkheden zijn er bij Bultman

Bij Bultman kunt u terecht voor veel verschillende soorten en maten verhuiswagens. Zo zijn bestelbusjes of verhuiswagens beschikbaar vanaf 2,5 kubieke meter tot en met 20 kubieke meter. Dit is erg makkelijk, omdat de juiste verhuiswagen er dan voor iedereen tussen zit! Bedenk dus goed welke u nodig heeft voordat u gaat beginnen met verhuizen. Ook zitten er bij elke vrachtwagen 100 vrije kilometers. Daarna moet u €0,22 per kilometer betalen. Voordat u de verhuiswagen op gaat halen, moet u wel een borg betalen. Deze krijg u uiteraard terug wanneer u de verhuiswagen weer veilig terugbrengt! 

Bultman is de beste keuze

Bij Bultman een verhuiswagen bestellen is erg eenvoudig! Dit kan allemaal via www.bultman.nl. Wanneer u online een bestelling heeft geplaatst voor een verhuiswagen, kunt u aangeven waar u deze wilt ophalen en terugbrengen. Er zitten namelijk meer vestigingen in Nederland, zodat ook u dichtbij huis gemakkelijk een verhuiswagen kunt huren!

Advies nodig?

Heeft u nog een paar vragen over het huren van een verhuiswagen? Bekijk dan eens de website van Autoverhuur Bultman en wie weet staat daar het antwoord al! Ook kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice van Bultman. Dan kunt u zich laten adviseren over welke bus geschikt is voor u, zodat uw verhuizing makkelijk en snel zal verlopen!

 

https://www.bultman.nl/