Onze zoektocht naar de beste Bluetooth-hoofdtelefoon begint altijd met onderzoek. Eerst onderzoeken we meer dan 100 bedrijven om te zien wat ze sinds onze laatste update hebben uitgebracht. JBL koptelefoons of de andere bekende Sennheiser hoofdtelefoons. Maar waar letten mensen nu op die een koptelefoon kopen?

Wat vinden mensen het meest belangrijk aan een bluetooth hoofdtelefoon

We nemen kennis van wat mensen wel en niet leuk vinden, terwijl we zoeken naar modellen die voldoen aan wat volgens ons de belangrijkste criteria zijn voor een goede draadloze hoofdtelefoon.

  • Fantastische geluidskwaliteit en een comfortabele pasvorm: dit zijn natuurlijk onze top twee prioriteiten. Als iets pijn doet om te dragen, zult u het niet gebruiken en een slechte pasvorm heeft vaak invloed op de geluidskwaliteit. En niemand zou moeten betalen voor onvoldoende geluidskwaliteit. Tijdens ons onderzoek elimineren we alle koptelefoons met verschillende slechte professionele beoordelingen of consistent lage eigenaarbeoordelingen.
  • Makkelijk te gebruiken en te begrijpen bedieningselementen: wanhopig slaan op je koptelefoon proberen een nummer te pauzeren of een oproep te beantwoorden is frustrerend. We verwerpen hoofdtelefoons die verwarrend zijn in gebruik of die te gemakkelijk per ongeluk kunnen worden geactiveerd.
  • Solide Bluetooth-verbindingssterkte: herhaalde klachten over het wegvallen van muziek of het laten vallen van oproepen leiden tot ontslag
  • Goede stemkwaliteit: heel belangrijk als u de hoofdtelefoon de hele dag wilt gebruiken.
  • Een batterijlevensduur van minimaal acht tot 10 uur, plus de mogelijkheid om te werken tijdens het opladen en / of passief via een snoer: een goede paar Bluetooth-hoofdtelefoons zou minimaal een volledige werkdag moeten meegaan, en je zou hem nog steeds moeten kunnen gebruiken terwijl hij opladen of met een snoer. Anders zou je pech hebben als je batterij leeg raakt tijdens iets belangrijks.
  • Legitieme klantenondersteuning: dit soort dingen lijkt er niet toe te doen totdat u het nodig hebt. We verwerpen alle koptelefoons die niet worden ondersteund door een bedrijf waarmee we daadwerkelijk contact kunnen opnemen en een antwoord kunnen ontvangen, evenals die van een bedrijf met een grote achterstand aan klachten. Een levenslange garantie betekent niets als u niemand heeft die u kunt bellen of e-mailen voor hulp.

De Sony Hear On Bluetooth koptelefoon was de beste

De Sony H.ear On 2 WH-H900N is onze algemene nummer een , maar onze topaanbeveling voor mensen die een zeer effectieve actieve ruisonderdrukking willen. Veelzijdig en comfortabel, de WH-H900N-hoofdtelefoon doet bijna alles goed: ze klinken geweldig, ze hebben beter dan gemiddelde actieve ruisonderdrukking en ze bieden een microfoon die helder klinkt via telefoontjes. De batterijduur van 25 uur is erg goed, maar niet zo goed als de 36 uur die je krijgt met de Jabra Elite 85h, wat ook een comfortabeler paar is met bedieningselementen die nog gemakkelijker te gebruiken zijn. De 85h heeft ook een langere garantie, omdat de WH-H900N wordt gedekt door de beperkte garantie van één jaar van Sony en niet waterbestendig is.

https://electronicagadgets.nl/bluetooth-koptelefoon/