Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Bijzondere trouwringen op maat

Komt de dag waarop jullie elkaar het jawoord geven dichterbij? Dan hebben jullie vast al nagedacht over hoe jullie trouwringen eruit moeten zien. Misschien heb je het liefst eenvoudige ringen met een strak design, of wil je juist graag iets uitbundigs. Wat je smaak ook is, trouwringen moeten in elk geval bijzonder zijn. Daarom kun je ervoor kiezen om ze speciaal te laten maken bij Bijzondere Trouwringen. Onze goudsmid is gespecialiseerd in het vervaardigen van trouwringen in alle soorten en maten. Op basis van jullie wensen gaat hij aan de slag in zijn atelier, waar alle materialen aanwezig zijn om jullie droomringen te creëren.

Hoe wij werken

Bij BijzondereTrouwringen.nl kun je terecht voor het op maat laten maken van veel verschillende soorten speciale trouwringen. Je kunt bij ons op afspraak langskomen, zodat jullie ideeën uitgebreid besproken kunnen worden. Er zijn veel mogelijkheden met verschillende edelmetalen en diamanten. Er kunnen materialen gecombineerd worden en het is mogelijk om jullie vingerafdrukken in de ringen te zetten. Met andere woorden, jullie kunnen er helemaal je eigen draai aan geven, zodat de ringen echt een persoonlijke betekenis krijgen. In het atelier kunnen jullie rustig ideeën opdoen en wordt er de tijd genomen om jullie wensen helder te krijgen.

Onze locaties

BijzondereTrouwringen.nl beschikt over twee mooie locaties, in Veenhuizen en Amersfoort. Veenhuizen is waar de edel smederij zich bevindt. Hier werkt de goudsmid aan jullie ringen. Op deze locatie is ook het atelier met een ontvangstruimte, waar je onze collectie kunt bekijken. Als je het leuk vindt, is er zelfs de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de smederij. In Amersfoort bevindt zich onze trouwringenstudio. Ook hier zijn genoeg trouwringen om te bekijken en hebben jullie de mogelijkheid om langs te komen om jullie wensen te bespreken voor het maken van jullie aparte trouwringen

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/

Gerelateerde artikelen

Online accountants veranderen de manier waarop we zaken doen!

Wat is ems training en wat zijn de voordelen?

Voordelig een telefoon leasen