Toneel groep helvetia
Image default
Mode en Kleding

Waarom een tas tijdens een dagje uit onmisbaar is

Waarom een tas tijdens een dagje uit onmisbaar is

Wanneer je een dagje weg gaat of dit nu naar het pretpark is, naar de dierentuin of iets anders leuks gaat doen, dan is de kans vrij groot dat jij de avond voor vertrek al druk in de weer bent om allerlei lekkere dingetjes te halen om mee te nemen. Typisch Nederlands is natuurlijk het klassieke smeren van broodjes. Wanneer we vervolgens de volgende ochtend klaar zijn voor vertrek, is het wel zo handig dat we deze lekkernijen ook op een handige manier kunnen meenemen. Nu zal dit in de auto nog niet direct een probleem zijn, maar eenmaal op de plaats van bestemming is een tas wel zo handig. In dit artikelen vertellen we je waarom een tas tijdens zo’n dagje uit onmisbaar is.

Praktisch

Wanneer je een dagje weggaat, zit je er niet op te wachten dat je ieder uur op een terrasje moet gaan zitten om een kop koffie, thee of iets fris te moeten bestellen. Niet alleen loopt dit aardig in de papieren, maar gaat het ook ten kosten van de vaak spaarzame tijd die je bijvoorbeeld tijdens een dagje pretpark hebt. Zelf wat meenemen is dus niet alleen stukken goedkoper, maar nog makkelijker ook. Zo kun je prima tijdens het wachten op je favoriete achtbaan tussendoor nog even rustig een broodje eten. Niet alleen voor het eten en drinken is een tas erg handig, wat dacht je van een luiertas? Een luiertas is vaak in de vorm van een schoudertas, maar tijdens een dagje weg is het aan te raden te kiezen voor een luiertas rugzak. Deze kun je voor zowel de luiers gebruiken als voor wat lekkers.

Veilig

Wanneer je waardevolle spullen hebt, dan kan het natuurlijk zijn dat er een kans ontstaat dat je deze kwijt raakt. Stel je gaat in de achtbaan en je telefoon zit nog in je broekzak, dan kan het zomaar zijn dat deze er ineens uitvalt wanneer je over de kop gaat. Wanneer je dan een rugzak meeneemt, kun je je spulletjes tijdens je rit hierin doen en veilig aan de kant laten staan. Heb je zelf geen rugzak of clutch zwart, maar je kinderen wel, dan gebruik je toch gewoon de schooltassen meiden om je spulletjes even tijdelijk in te stoppen. Zo kun jij met een gerust hart in iedere attractie en hoef je niet bang te zijn dat je tijdens één van de vele spannende ritjes iets verliest.