Toneel groep helvetia
Image default
Media

Kies uw professionele voice-over uit diverse stemdemo’s

Als u besluit om een professionele voice-over voor uw audio- of videoproject in te huren via een ervaren stemmenbureau als MultiVoice uit Hilversum, maakt u een goede keuze. U hoeft zelf geen reclame te maken, acteurs en actrices te zoeken en stemmen te beoordelen. Dat hebben de medewerkers van dit bureau voor stemmen al voor u gedaan. U hoeft hen tijdens een persoonlijk gesprek of in het contactformulier enkel te vertellen waar u naar op zoek bent in een stem. Vervolgens gaan hun ervaren bookingmanagers voor u aan de slag om in hun portfolio stemmen te zoeken die aansluiten bij uw wensen. U krijgt per e-mail een aantal stemdemo’s toegestuurd die u op uw gemak kunt beluisteren. Uit deze demo’s maakt u vervolgens een keuze, waarna de medewerkers van dit bureau een opnamesessie boeken.

Uw perfecte match vinden op basis van stemkleur

MultiVoice gebruikt voor het indelen van hun stemmen een speciaal kleurensysteem dat ze zelf ontwikkeld hebben. Dit is gebaseerd op het idee dat gemoedstoestanden aangeduid kunnen worden door kleuren. Alle stemmen in het portfolio van dit bedrijf zijn ingedeeld per kleur. De specifieke kenmerken van een stemgeluid bepalen bij welke kleur de stem hoort. Zo is een stem die bij groen hoort actief, betrouwbaar en levendig, terwijl een stem horend bij de kleur zwart autoritair en kalm.

Vraag meer informatie over het servicepakket

Wist u dat u bij dit stemmenbureau naast het vinden van een professionele voice-over ook terecht kunt voor verdere diensten rondom het opnemen van een voice-over? In ons servicepakket hoort namelijk ook standaard tekstredactie in de taal die u kiest. Ook boeken zij met de gewenste stemacteur of -actrice de geschikte opnamestudio voor u. Bovendien adviseren ze u graag over uw project én helpen ze u desgewenst met de administratieve afhandeling. Neem met behulp van hun contactgegevens contact op met dit bedrijf en vraag om meer informatie hierover.

Gerelateerde artikelen

Goede verhuur van audiovisueel materiaal verzekert een positief evenement