Toneel groep helvetia
Image default
Media

Goede verhuur van audiovisueel materiaal verzekert een positief evenement

Tijdens een businessevent wil je duidelijkheid en professionaliteit communiceren, terwijl tijdens een opleiding rust en helderheid belangrijker zijn. Andere evenementen richten zich vooral op gezelligheid en weer andere vereisen een omgeving waarin bezoekers helemaal uit hun dak kunnen gaan. Een professioneel bedrijf voor de verhuur van audiovisueel materiaal weet dat je de ervaring van bezoekers kunt sturen door middel van de juiste beeld-, licht- en geluidseffecten.

Een familiebedrijf met passie

Bazelmans AV ontstond in de jaren vijftig in de vorm van een wit- en bruingoed winkel. Dit bedrijf werd in 1991 overgenomen door zoon Wiljam en zijn vrouw Marian. Zij zijn nog steeds wild enthousiast over het creëren van een onvergetelijke ervaring tijdens evenementen door middel van de juiste licht- beeld- en geluidseffecten. Ondertussen hebben ze winkels in Veldhoven en Amstelveen waar je terechtkunt voor professionele hulp bij jouw evenement. Zij regelen de verhuur en de installatie van state-of-the-art audiovisueel materiaal die de ervaring van jouw bezoekers precies in de juiste richting stuurt.

De beste kwaliteit

De ontwikkeling van audiovisueel materiaal gaat razendsnel. Je kunt dit verhuurbedrijf uit Amstelveen en Veldhoven in de arm nemen als je zeker wilt zijn dat er enkel gewerkt wordt met de nieuwste technologie van high-end A-merken. Dit is niet het enige belangrijke aspect. Naast leuke speeltjes heb je ook professionele geluid- en lichttechnici nodig om het geheel te installeren. Er komt veel kijken bij het laten functioneren van een complete audiovisuele setup, vooral als de hele omgeving van het evenement snel moet worden opgebouwd.

Schakel dit bedrijf in

Bazelmans AV verhuurt het beste audiovisuele materiaal samen met professionele werknemers die alles voor je installeren. Daarnaast hebben ze ook goede contacten met bedrijven die een ander aspect van jouw evenement (kunnen) regelen, naast de verhuur van audiovisueel materiaal. Daardoor kunnen ze absolute garantie geven dat alles op tijd klaar staat. De setup wordt altijd tot in de puntjes verzorgd zodat er niets mis kan gaan. Wil je meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden? Neem dan contact op met de medewerkers van Bazelmans AV.

https://www.bazelmans.com/nl/

Gerelateerde artikelen

6 Redenen om Donker Media jouw animatie te laten maken