Toneel groep helvetia
Image default
Kunst en Kitsch

Laat uw schilderij professioneel schoonmaken bij een kunsthandel in de regio Blaricum

Heeft u een prachtig object hangen aan uw muur maar is het zijn glans verloren? Laat dan één van de medewerkers van Marquant Kunsthandel eens kijken naar uw schilderij. Deze kunsthandel in de buurt van Blaricum is gespecialiseerd in het restaureren en professioneel reinigen van schilderijen. Zij raden u dan ook aan om uw kunstwerken regelmatig onder de loep te laten nemen. Schilderijen verouderen namelijk in de loop der jaren. De oppervlakte van de verflaag trekt vuildeeltjes aan uit de lucht en deze tasten de conditie aan van zowel de verf als de vernislaag van het schilderij. Schilderijen op olieverfbasis zijn hier zeer gevoelig voor. U krijgt bij de controle van uw schilderijen altijd een vakkundig en een vrijblijvend advies. Dit kosteloze bezoek is zeker de moeite waard.

Is het professioneel reinigen echt nodig?

Schilderijen kunnen helaas vervuilen door het op te hangen in uw woonkamer. Deze kunsthandel in de buurt van Blaricum kan door middel van professionele reiniging uw schilderijen hun stralende kleuren weer teruggeven. Zij verwijderen het stof, eventuele insecten en het roet van de kaarsen weer van uw schilderdoek. Ook is het mogelijk om, indien nodig, de oude vernislaag te laten verwijderen en deze te laten vervangen door een nieuwe vernislaag. Hierdoor komt de oorspronkelijke kleur en diepte van het olieverfschilderij weer duidelijk naar voren en is het schilderij weer als nieuw. Op deze manier behoudt u uw kunst en zorgt u ervoor dat deze ook langer mooi en in een goede staat blijft.

Vraag om professioneel advies

Het is voor menig kunstliefhebber lastig om te weten wat een goede manier is om de kleuren van een schilderij weer terug te kunnen halen. Dit is echt specialistisch werk dat beter overgelaten kan worden aan de echte professionals. Met de ruime ervaring van deze kunsthandel in de buurt van Blaricum, bent u altijd verzekerd van goed advies en ook een goede professionele reiniging van uw kostbare schilderijen. Zij zullen altijd in overleg met u te werk gaan.

Gerelateerde artikelen

Dé expert in fine art printing waar u een kunstproductie laat maken

Giclée techniek toepassen op uw kunstwerk