Toneel groep helvetia
Image default
Mode en Kleding

Maximale prestaties met een sport bh

Maximale prestaties met een sport bh

Ondanks dat een groot deel van de vrouwen tijdens het sport een sport bh draagt, zien we dat er ook nog altijd een te grote groep is die dit niet doet. De meest voorkomende reden waarom dit gebeurt of liever gezegd, niet gebeurt, is omdat ze het dragen van een sport bh niet fijn vinden. Het klopt dat het vooral in het begin ietwat wennen kan zijn omdat een sport bh nu eenmaal een stukje strakker zit dan wat je normaal gewend bent als je een bh draagt. Niet zo gek natuurlijk, aangezien een sport bh een andere functie heeft dan een normale bh. Ook zal je merken dat je tijdens het dragen van goede ondersteuning tijdens het sporten tot veel betere prestaties komt, waarom dat lees je hier!

bewegingsvrijheid

Tijdens het intensief sporten heb je als vrouw vast gemerkt, dat wanneer je een normale bh draagt, je borsten bij iedere beweging een flink schok nageven. Vooral tijdens het hardlopen, springen of boxen is dit effect extreem. Door een sport bh te dragen, zal je merken dat deze schokken die je normaal opvangt van je lichaam, ineens een heel stuk minder zijn. Een sport bh druk namelijk je borsten tegen je lichaam, waardoor ze de kans niet hebben om vrij te bewegen. Dit is ook vaak de reden waarom een sport bh na operatie dragen wordt aangeraden om zwelling en eventuele bewegingen tegen te gaan.

Comfortabel

Door het dragen van een goede sport bh zullen je jezelf een stuk comfortabeler voelen. Dit zal direct doorwerken op je zelfvertrouwen en dus ook op je prestaties. Je kunt je voorstellen, dat wanneer je borsten op en neer bewegen bij iedere stap wat je zet, dit je gedachten en zelfvertrouwen niet ten goede komt. Je zult merken dat je een stuk sneller afgeleid raakt, waardoor je niet tot het maximale resultaat kunt komen. Voor het optimale comfort is het belangrijk dat je de juiste maat draagt. Je kunt eenvoudig zelf je cupmaat berekenen, maar dit ook laten doen door iemand in de winkel.

Stijlvol

Niet alleen leidt het dragen van een goede sport bh tot maximale prestaties. Het draagt ook bij aan hoe jij jezelf ziet. Je kunt je voorstellen, dat je een stuk gemotiveerder aan een rondje hardlopen begint in een stoere sport bh gecombineerd met bijpassende sport legging, dan wanneer je met een oude trainingsbroek en te groot shirt de deur uit stapt.

 

Gerelateerde artikelen

Een herenhorloge kunt u eenvoudig online kopen

Redenen om je beroepskleding te laten bedrukken bij Hurricane

Enkele tips voor het kiezen van de perfecte trouwjurk voor in de lente