Toneel groep helvetia
Image default
Woning en Tuin

Uitgerust het podium op

Drama is een sport. Je moet je goed voorbereiden en je moet er fit en uitgerust uitzien. Je kan een hoop verbloemen met make-up, maar toch, als je niet fit bent zie je dat terug in je spel. Dat is het laatste wat je juist wil! Je gaat ervoor dat je spel van hoog niveau is. Je wil juist de ‘oeh’ factor terug laten komen. En dat gaat nou eenmaal niet als je moe, gesloopt en chagrijnig bent. Dat betekent dat je goed moet slapen. Maar hoe slaap je nou het best? Hoe zorg jij voor een optimale nachtrust?

Eet gezond

Laat eens die pizza staan. Ga voor een maaltijdsalade. Sperziebonen of spinazie werken ook goed! Eet gewoon meer groente en eet gevarieerd. Dus niet elke dag een bloemkoolpizza met allemaal divers beleg, maar ook een keer courgettini. Of een keer gewoon pasta. Maar laat vooral die snacks staan. Dus ook geen ‘late night’ zak chips, chocoladereep of bitterbal. Varieer in je eetpatroon en kies vaker voor groentes.

Verminder werkstress

Stress van je werk is een doodslag. Door stress kun je niet focussen, laat staan slapen. Je bent altijd aan en je weet ook dat je altijd aan moet zijn. Jimbob helpt je. Bel eens een consultant op en laat hem je helpen bij je bedrijfsvoering. Ze zijn niet allemaal even duur, maar ze brengen rust. En rust is hetgeen wat jij juist nodig hebt! Dergelijke partijen helpen je met je financiën, marketing, sales of juist bedrijfsvoering. Door in control te zijn pak jij winst en rust. Je weet wat er gebeurt en staat niet meer voor verassingen.

Gezonde nachtrust

Een gezonde nachtrust klinkt makkelijk. Is het echter niet! Wij hebben wat tips voor je zodat je in ieder geval sneller in slaap komt en door kan slapen. De eerste tip is; geen schermen meer om 21:00 uur. Zo kom je zelf tot rust, ben je niet getriggerd en slaap je ook goed door. Daarnaast kijk geen horror om 22:00. Door de actie en thrill in horror sta jij aan. Zo blijf je ook aan want je adrenaline gaat onbewust omhoog. Om in de ‘hor’ sfeer te blijven, kies voor een inzethor. Geen muggen aan je bed en je kan met een gerust hart je raam open zetten. Dat helpt enorm! Want frisse lucht is één van de belangrijkste dingen voor een goede nachtrust.

 

Gerelateerde artikelen

Je woning leuker maken en gordijnen kopen

Welk deurslot is het beste?

Handige tips bij het aanvragen van een hypotheek