Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

Voordelen ten top; het hebben van een grote bank!

Voordelen ten top; het hebben van een grote bank! 

Is het bij jou thuis tijd voor een switch van look? Net verhuisd en helemaal ready om de woonkamer in te delen met nieuwe meubels, of wil je graag een frisse wind door de woonkamer? Misschien zit je al wel dagen te twijfelen over de aanschaf van een nieuwe bank, maar we gaan het een stukje makkelijker voor je maken; ga voor de grootste variant! Het hebben van een grote bank kent ontzettend veel voordelen, en we gaan ze graag even voor je na!  Voor je het weet hoef je niet meer na te denken en is de enige twijfel die rest welke van de leukste grote hoekbanken je dan zou uitzoeken. 

 

Bespaar ruimte met een grote bank!

We horen je denken, ruimte besparen bij het kiezen voor een grote bank? Hoe dan?! Simpel; als je kiest voor een grotere bank, heb je minder stoelen nodig. Ga voor jezelf maar eens na, je zet een 3-zitsbank tegen de muur en hebt minstens nog twee of misschien wel drie extra stoelen nodig om een gezelschap van zitplaatsen te kunnen voorzien. Wanneer je kiest voor een grotere bank (de muur naast de bank is vaak toch loos), kan je deze stoelen schrappen! Heb je meer loopruimte, of misschien wel plaats voor een salontafel! 

 

Sfeer in huis! 

Met een grote bank haal je gegarandeerd meer sfeer in huis. Je kan de grote bank namelijk helemaal zo aankleden als dat je dat zelf zou willen, bijvoorbeeld met heerlijke fleece dekentjes en een aantal schattige kussentjes. Zeg nou zelf, dat ziet er gezellig uit toch? Stel je eens voor dat je een extra grote bank dus met extra veel kussentjes kan vullen; gezelligheid ten top! 

 

Lekker in de chill, genieten maar! 

Eerlijk is eerlijk, er is bijna niemand die altijd rechtop op de bank zit. Een beetje hangen en chillen op de bank, filmpje erbij, zondagmiddag en een plensbui op de achtergrond… is er iets heerlijker dan dat? Zeker; wanneer jij en man- of vrouwlief beiden kunnen chillen op die bank! Geen gestuntel met voeten gevechten, lekker allebei lang uit en genieten van de middag of de avond! Nog leuker wanneer je zelfs met z’n allen op de bank past; het hele gezin en genietend van de nieuwste series! (Oh, en natuurlijk ook best lekker dat je dan af en toe helemaal lang uit een middagdutje kan doen, toch?) 

https://www.urbansofa.nl/