Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

De beste hockeymaterialen voor ieder beginnend hockeytrainer

Hockey speel je natuurlijk met een hockeystick en hockeyballen. Dat weet iedereen. Maar welke hockeymaterialen zijn voor jou als beginnend hockeytrainer nog meer onmisbaar bij het uitzetten van hockeytrainingen? In deze blog noemen wij drie hockeymaterialen die jij goed kunt gebruiken tijdens het uitzetten van je hockeytrainingen.

 

  1. Hockeydoeltjes

Geen enkele hockeywedstrijd kan gewonnen worden zonder te scoren. Daarbij zijn hockeydoeltjes onmisbaar. En wat is nou leuker dan een punt maken door te scoren? Door hockeydoeltjes te gebruiken tijdens je trainingen leer je de spelers niet alleen te scoren maar ook te verdedigen en te keepen. Ook door gebruik te maken van verschillende formaten doeltjes breng je je trainingen tot een hoger niveau en zo ook je spelers.

 

  1. Pionnetjes

Pionnetjes zijn absoluut onmisbaar bij elke hockeytraining. Met pionnetjes kunnen we veldjes uitzetten om kleine of grote partijvormen te spelen. Ook kunnen we pionnetjes gebruiken om verschillende parcourtjes uit te zetten om op die wijze je spelers te leren dribbelen en te slalommen. Wil je eens wat nieuwe looplijnen implementeren? Ook daarvoor kunnen pionnetjes van toegevoegde waarde zijn. Je gebruikt pionnetjes om de lijnen uit te zetten en de grenzen aan te geven. Kortom pionnetjes zijn onmisbaar voor elke hockeytraining. Tip! Kies voor verschillende opvallende kleuren pionnetjes zoals geel, oranje en blauw om variatie aan te brengen in je trainingsvormen.

 

  1. Hesjes

Of je nou partijtjes speelt of een positiespel, bij elke partijvorm moet je teams kunnen onderscheiden van elkaar. Je wilt tenslotte niet dat je spelers naar spelers van het andere team spelen en er onrust ontstaat. Daarbij is het aan te raden om hesjes te gebruiken tijdens de trainingen. Kies voor opvallende kleuren zoals geel, groen of blauw zodat het verschil duidelijk zichtbaar is. Tip! Zorg dat je de hesjes regelmatig wast. Zo houd je ze netjes en gaan ze niet stinken, wel zo prettig.

Ben je benieuwd waar je deze hockey trainingsmaterialen kan aanschaffen? Op de website van hockeypartner.nl vind je een uitgebreid aanbod van hockeydoeltjes, pionnetjes, hesjes en andere hockeymaterialen waarmee je jouw trainingen tot een hoger niveau kan tillen.

 

https://hockeypartner.nl/