Toneel groep helvetia
Image default
Gezondheid

Vind de balans terug bij deze yogastudio nabij Amsterdam-Zuidoost

Vind je het lastig om je te aarden, contact te maken met je lichaam en/of geest en kan je wel wat ondersteuning gebruiken? Dan is het zeker aan te raden om eens yoga uit te proberen. Bij YogaToday heb je een divers aanbod aan yogalessen die geschikt zijn voor beginners, gevorderden, jong en oud. Bovendien vind je deze yogastudio op een bijzondere locatie in Weesp, nabij Amsterdam-Zuidoost. Je volgt je yogalessen namelijk in de prachtige Laurentiuskerk. Is het mooi weer? Dan gaan jullie lekker naar buiten om in de buitenlucht yoga te doen. Heerlijk toch?

Kies jouw favoriete yogavorm

Misschien ben je nog niet bekend met de vele yogavormen die er zijn en heb je moeite om er een te kiezen die perfect bij je past. Daar helpen de docenten bij deze yogastudio nabij Amsterdam-Zuidoost graag bij. Op de website vind je een fijn overzicht terug, waarbij er een korte uitleg wordt gegeven over de yogavormen en voor wie deze perfect zijn. Zo meld je je bijvoorbeeld aan voor:

  • Aerial yoga: bij deze bijzondere yogavorm hang je met een doek in de lucht, op de grond en alles ertussenin. Dit zijn speelse lessen, waarbij je werkt aan kracht, souplesse en ontspanning.
  • Yin restorative yoga: laat je fysieke en mentale spanning wegstromen tijdens deze lessen. Je neemt houdingen aan met behulp van attributen, waardoor je diepe ontspanning bereikt.
  • Kundalini fusion yoga: je combineert dynamische en uitdagende oefeningen met rustige bewegingen en ontspanning. Deze yogavorm wordt vaak de yoga van de bewustwording genoemd.

Meld je aan voor een proefles

Heb je interesse om eens een yogales te proberen bij deze yogastudio nabij Amsterdam-Zuidoost? Dan meld je je eenvoudig aan voor een proefles. De eerste proefles betaal je, maar de tweede is geheel gratis. Met twee yogalessen kom je er namelijk beter achter of het echt iets voor jou is! Bekijk de website van deze studio nabij Diemen om meer informatie te ontdekken.