Met de komst van computers en kleurenprinters kan er bijna binnen elk bedrijf tegenwoordig wel een kleurenafdruk gemaakt worden. Maar als het echt mooi moet zijn, op bijzonder materiaal moet zijn of als grote oplagen nodig zijn, dan is het al snel interessanter om het drukken uit te besteden aan een professionele drukkerij zoals DrukwerkConcurrent.nl. In deze blog lees je meer over DrukwerkConcurrent en vertellen wij jou waarom je juist bij deze partij jouw drukwerk moet laten drukken!

Professioneel en foutloos

Professionele drukmethoden en duurdere materialen maken het, in tegenstelling tot met de kleurenprinter thuis, onmogelijk om tal van proefdrukken te maken alvorens de definitieve druk wordt ingezet. Daarom moeten de aangeleverde bestanden in één keer goed zijn, moeten de maten kloppen en eventuele contactgegevens foutloos zijn. Dat is niet altijd even makkelijk. Professionele drukkers werken met diverse standaarden, kleursystemen, snijlijnen en andere vaktaal. DrukwerkConcurrent beschikt over al het professionele materiaal en heeft de juiste kennis in huis om al jouw drukwerk direct op de juiste manier af te drukken.

Hoge kwaliteit aan drukwerk

Het drukklaar maken van een bestand heeft vaak nog aardig wat voeten in aarde. Vooral als er een compositie gevraagd wordt van diverse foto’s, logo’s en teksten. Het probleem zit hem meestal in de aangeleverde bestanden. Niet zelden worden afbeeldingen van internet geplukt, zijn er vage foto’s gemaakt met een telefoon of in het ergste geval een Word-Art uiting. Op een beeldscherm of A4 papier kunnen deze afbeeldingen er nog aardig uitzien, maar zo gauw er een spandoek of een A2 poster van wordt gemaakt is het resultaat vaak bedroevend. Maar hier helpen DrukwerkConcurrent je ook graag bij! Om je te behoeden voor drukwerk dat niet aan je verwachtingen voldoet, worden de aangeleverde bestanden altijd gratis aan een grondige controle onderworpen. Waar mogelijk zullen zij technische trucs uithalen om de kwaliteit te verbeteren.

Online bestellen

Hebben we je met deze blog overtuigd om al jouw drukwerk te laten drukken bij DrukwerkConcurrent? Mooi! Drukwerk bestelling op de website is heel eenvoudig en zo gebeurd. Na de keuze voor een bepaald product stellen ze jou een aantal vragen betreffende de beschikbare opties qua formaat, bedrukking, papiersoort en diverse andere opties af te stemmen op je voorkeuren. Als je product aan de winkelwagen is toegevoegd, krijg je de keuze om verder te winkelen of om je bestelling af te ronden. Kies ‘verder winkelen’ als je nog meer producten nodig hebt of kies ‘afrekenen’ om de afronding van je bestelling te starten. Behoefte aan meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ze op!

https://www.drukwerkconcurrent.nl/