Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

Vloeren tegen een scherpe prijs. Welke kies je?

Het wordt door (nieuwe) huisbezitters wel eens ervaren als één van de moeilijkste keuzes om te maken. De vloer. De reden dat de keuze voor een juiste vloer zo lastig is, is omdat er zo onwijs veel aanbod is in verschillende soorten vloeren, maar ook in uitstraling en prijs. Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer en moet deze ook binnen je budget passen? In deze blog behandelen we verschillende soorten vloeren die je niet mag vergeten. Lees snel verder!

Houten vloer

Het is de droom van verschillende huisbezitters, een échte houten vloer. Door het prijskaartje dat hieraan hangt blijft het voor velen ook bij die droom. Wil jij wel echt een houten vloer? Maar wil je hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Zoek dan eens naar een partij die gebruik maakt van een outlet. Hier verkopen ze vaak restpartijen vloeren, waaronder dus ook houten vloeren. Bijvoorbeeld de partij Bebo Parket heeft voor iedere afdeling een aparte outlet. Hier vind je dus ook verschillende restpartijen houten vloeren. Hierdoor wordt een houten vloer qua prijs ineens een stuk aantrekkelijker!

Laminaat vloer

Een laminaatvloer is een perfect alternatief voor wanneer een houten vloer buiten je budget ligt. Tegenwoordig wordt veel laminaat zo mooi gemaakt dat zo’n vloer bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Dat is dan ook de reden dat een laminaat vloer de meest gekozen vloer is. Het is het dus zeker waard om ook eens naar deze vloer te kijken!

Vinyl vloer

Een vinyl vloer is een vloersoort door die nog wel eens wordt vergeten. Mensen staan er vaak niet bij stil hoe mooi vinyl laminaat kan zijn. Vinyl is in allerlei verschillende patronen verkrijgbaar, bijvoorbeeld met een laminaat look. Bijna niet van echt hout te onderscheiden. Het voordeel is ook dat vinyl een geluiddempende werking heeft en makkelijk warmte doorlaat. En dat niet alleen, vinyl laminaat is gemakkelijk zelf te leggen én is ook nog eens heel scherp geprijsd!

Bekijk de verschillende vloeren zelf

In deze blog hebben we je verteld over een aantal vloer soorten die prijstechnisch erg interessant kunnen zijn. Uiteraard is het daarnaast ook erg belangrijk dat de vloer goed past in jouw woning en de sfeer uitstraalt die jij wenst. Wil je echt een goed doordachte keuze maken? Dan is het verstandig om de vloeren te gaan bekijken bij een speciaalzaak. Bij een speciaalzaak zijn er vaak meerdere varianten van elke soort vloer aanwezig, zodat je meer vergelijkingsmateriaal heb. Een van de grootste showrooms in Nederland is die van Bebo Parket in Vriezenveen, wellicht een keer de moeite waard? Zoals hierboven al even benoemd heeft deze speciaalzaak ook nog eens een outlet. Win-win situatie dus!

https://www.beboparket.nl/