Toneel groep helvetia
Image default
Vakantie

Nachtje, weekendje, weekje? Van der Valk!

Een ideale vakantie is een vakantie waar u tot rust kan komen en kan gaan genieten van uw vrije tijd. Een weekendje of een midweek er tussenuit samen met familie, vrienden of uw partner. Gezellige uitstapjes maken in de grote steden, op avontuur gaan in de natuurgebieden of leuke pretparken bezoeken. Alles in één kan natuurlijk ook. Bij een arrangement wordt alles compleet voor u verzorgd, zodat u volop kan gaan genieten van een leuke vakantie.

Een arrangement naar wens

Er zijn verschillende Van der Valk arrangementen, zo is er voor ieder wat wils. Denk aan een romantisch arrangement in een prachtige hotelkamer met een flesje bubbels en rozenblaadjes op het bed. Om samen met uw partner helemaal tot rust komen.

Of kies voor het familie arrangement waarbij u met het hele gezin kan overnachten in een grote familiekamer en wakker wordt met een heerlijk ontbijtbuffet.

Het hele jaar door zijn er genoeg arrangementen te vinden die vele activiteiten bevatten. Zelfs tijdens de feestdagen kunnen de mensen terecht bij de hotels om culinair te genieten en heerlijk tot rust te komen.

U kunt ook kiezen voor een speciaal arrangement, hierbij kunt u gebruik maken van de 3=2 deal bijvoorbeeld, logeer drie dagen in een van de hotels en betaal er maar 2!

Hotel in de stad of liever het platteland?

Ieder Van der Valk hotel is verschillend en heeft zijn eigen omgeving. Het ene hotel is gevestigd in de drukke stad, terwijl het andere hotel zich juist in een rustige omgeving bij het bos bevindt. Dit betekent dat elk hotel een eigen aanbod aan arrangementen heeft, van Fietsarrangementen tot aan Ontwijk De File Arrangementen. Van der Valk arrangementen zijn erg divers en daardoor is er voor iedereen wat te beleven.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over Van der Valk arrangementen in één van de Van der Valk hotels? Kijk dan op Valkverrast .nl.

https://www.valkverrast.nl/