Toneel groep helvetia
Image default
Entertainment

Op zoek naar een sierhekwerk?

Sier jouw tuin met een sierhekwerk! Niet alleen is het een stijlvolle manier om je tuin af te schermen, het biedt ook nog eens een extra stukje privacy. Je schermt je tuin namelijk af voor ongewenste bezoekers of dieren. Kies je voor een sierhekwerk, dan ben je verzekerd van een hekwerk van hoogwaardige kwaliteit. Vind je een strak hekwerk niets? Een sierhekwerk past dan helemaal bij jouw stijl. Dankzij dit hek maak je van je tuin één geheel en krijgt je tuin meteen een mooie uitstraling.

Soorten sierhekwerken

Vergelijk je sierpoorten met normale poorten dan zul je zien dat ze een stuk eleganter zijn. Ze zien er speelser uit dan een standaard poort. De spijlen staan niet strak naast elkaar, maar zijn sierlijk verwerkt. Wat jij mooier vindt is natuurlijk heel persoonlijk. Ieder hekwerk is leverbaar in verschillende hoogtes. Een aantal mogelijkheden:

  • Enkele sierpoort elegant
  • Enkele sierpoort strak
  • Enkele sierpoort met ring
  • Enkele sierpoort met ruit
  • Enkele sierpoort met sierlijke punt
  • Dubbele sierpoort met ring
  • Dubbele sierpoort met ruit
  • Dubbele sierpoort met sierlijke punt

Je hoeft de deur niet eens uit om sierhekwerken te bestellen. Dit kan ook heel gemakkelijk en snel online! Binnen een paar werkdagen wordt het hekwerk bij je thuis afgeleverd en kun je je aan de slag met het plaatsen van het hek.

Verschillende hoogtes

Jouw sierhekwerk los bestellen is een optie, maar er zijn ook standaardpakketten. Het enige wat jij hoeft te doen is de gewenste afmetingen in te vullen. Het scheelt je op deze manier een hoop tijd om de juiste artikelen bij elkaar te zoeken. Kies je voor een hoog of laag sierhekwerk? Ieder hekwerk heeft zo zijn eigen voordelen. Bij een lage poort kunnen er geen dieren onder de poort doorkomen. Hoge poorten zijn lastiger om overheen te klimmen.

Een mooie en veilige tuin

Om het jezelf gemakkelijk te maken adviseren wij om eens op een rijtje te zetten wat je wensen zijn. Hierdoor kun je een stuk gerichter op zoek gaan naar een sierhekwerk dat aansluit op jouw wensen. Wil je van persoonlijk advies voorzien worden? Neem gerust eens contact op met Hekwerkonline.nl. Al jarenlang hebben deze specialisten ervaring op het gebied van hekwerken.

https://www.hekwerkonline.nl