Toneel groep helvetia
Image default
Entertainment

Dansschool Rotterdam | Alma de Tango

Kom dansen bij onze dansschool in Rotterdam

Op zoek naar een dansschool in Rotterdam? Alma de Tango leert u graag de zwoele en passievolle Argentijnse tango. Het team van professionele dansers staat graag voor u klaar om u deze dansstijl eigen te maken. U leert de tango al op een gezellige en persoonlijke manier. De groepen waarin gedanst wordt zijn klein; wat gegarandeerd staat voor veel plezier. De tango is een dans die bestaat uit een leider en een volger. Ideaal dus om met uw partner te leren!

Leer de tango bij onze dansschool in Rotterdam

Bij Alma de Tango krijgt u dansles in Rotterdam, maar het voelt net alsof u zich even in Buenos Aires waant. In deze bruisende hoofdstad van Argentinië is de tango ontstaan. Gelukkig is het tangovirus in de jaren ‘70 ook naar Europa overgewaaid. Volgt u tangolessen bij onze dansschool in Rotterdam, dan krijgt u de technieken achter de dans al snel onder de knie! Bij Alma de Tango geven wij al jaren tangolessen. Maar wij verzorgen ook workshops en shows. Bijvoorbeeld in Europa én in Zuid-Amerika. Mocht u dat willen, dan kunt u ook mee met Alma de Tango op dansvakantie. Zo combineert u de tango én een vakantie in één. Kunt u al uw opgedane kennis ‘s avonds direct in de praktijk toepassen. Veel van de deelnemers ervaren de tangovakantie van onze dansschool in Rotterdam als zo’n groot succes, dat ze de jaren erna vaak nog een keer meegaan!

Komt u bij ons dansen?

Komt u de tango leren bij onze dansschool in Rotterdam? Alma de Tango heet u van harte welkom! U kunt zich direct inschrijven. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder.

https://www.almadetango.nl/

Gerelateerde artikelen

Een podium laat u het best bouwen door de specialisten van dit bedrijf

Welke Bluetooth Hoofdtelefoon is de allerbeste van dit moment? En waar kun je precies op letten?

Op zoek naar een sierhekwerk?