Ga jij ook vaak naar Parijs? Ik ga zelf vaak met de auto naar de Opéra in Parijs. Het enige waar ik echt tegen op zag was het parkeren van mijn auto in de buurt. Gelukkig is deze stress nu voorbij omdat ik Paris France Parking heb gevonden.

Parkeergarage Bellefond

Ik zet mijn auto nu altijd in Parkeergarage Bellefond. Dit is echt op loopafstand van de Opéra en de parkeergarage is dag en nacht geopend! Deze parkeergarage heeft wel enkel een abonnement voor 6 maanden. Ik betaal dus een bepaald bedrag per maand en dan kan ik fijn altijd mijn auto kwijt.

Natuurlijk begrijp ik het als jij geen 6 maanden abonnement wil hebben voor een parkeergarage in Parijs. Ik ga zo vaak naar Parijs dat ik er eigenlijk beter kan gaan wonen. Het is toch ook zo’n mooie stad, hè?

Parkeergarages Paris France Parking

In ieder geval, ik heb even wat research gedaan en ik ben tot de conclusie gekomen dat Paris France Parking nog meer parkeergarages in Parijs heeft. Bijvoorbeeld Gambetta en Pyrénées Du Clos. Hier kun je jouw auto gewoon neerzetten wanneer je wil en per dag betalen. Super toch allemaal! Nou, ik ben er weer klaar voor hoor, op naar Parijs!

https://www.parisfranceparking.nl/