Toneel groep helvetia
Image default
Vakantie

Camping Sollasi in Noordwijkerhout, gelegen tussen prachtige natuur

Naast een groot meer en midden tussen de bossen, bollenvelden en de duinen ligt camping Sollasi, een prachtige en rustige camping in Noordwijkerhout. Vanuit uw camper, caravan of tent kunt u genieten van alle prachtige natuur om u heen. Fietsen of wandelen door het bos en de duinen, een mooie route maken langs de bollenvelden of lekker luieren op het strand in de zon.

De campingplaatsen op camping Sollasi zijn 9 bij 9 meter groot. De plekken geven voldoende privacy, langs elke plek staat beplanting waardoor de plekken heerlijk beschut zijn. Elke plek heeft een elektra-aansluiting van 6 ampère. Op de ruime velden die bij de campingplaatsen liggen zijn wateraansluitingen aanwezig waar iedereen gebruik van kan maken. De sanitaire voorzieningen zijn netjes en hygiënisch. Voor de kleine kinderen en baby’s is er een aparte, verwarmde was cabine. Voor de mensen die met een camper of caravan met toilet komen is er een stortplaats aanwezig waar het chemisch toilet geleegd kan worden.   

Camping Le Parage, streek achter de duinen

Een klein stukje bij camping Sollasi vandaan ligt onze andere camping. Deze camping in Noordwijk, die de naam Le Parage heeft, ligt tegen het Holland Duin aan, een prachtig natuurgebied. De betekenis van Le Parage is ‘streek achter de duinen’, wat dus een erg toepasselijke naam is voor deze camping. Camping Le Parage is een zeer kleine camping. Er zijn ongeveer 20 plaatsen, die stuk voor stuk zeer ruim zijn. Op deze kleinschalige camping kunt u absoluut tot rust komen! Ook is deze camping uitermate geschikt voor gezinnen, zowel met oudere kinderen als met jonge kinderen. Op de camping is een babyroom voor de allerkleinsten aanwezig. Er is ook een leuke speeltuin op het terrein waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. En vlakbij de camping ligt een gezellig pannenkoekenhuis, u kunt hier makkelijk met het gezin naartoe wandelen.  

Boek uw plaats bij 1 van onze campings en u zult gegarandeerd een fantastische vakantie bij ons beleven!

https://www.sollasi.nl/