Toneel groep helvetia
Image default
Muziek

Combineer een djembé workshop met een heerlijk diner

Een djembé workshop is een leuke manier om samen met een groep op een muzikale manier bezig te zijn. Maar ook als niet iedereen in het gezelschap even muzikaal is, valt een djembé workshop bij iedereen goed in de smaak! Helemaal als je het combineert met een lekkere lunch of high tea. Dan worden zowel het gehoor als de smaakpupillen verwend. In West-Afrika wordt al eeuwen op de djembé gespeeld. Tegenwoordig is er ook in Nederland gelukkig de mogelijkheid om lessen te volgen op deze mooie trommels. Een djembé workshop is dan ook een leuke manier om eens op een andere manier bezig te zijn met een groep.

Iedereen kan zijn creativiteit kwijt op een djembé

Met behulp van een goede leraar kan iedereen in korte tijd enkele liedjes leren spelen op een djembé. Door het groepseffect hoeven dit geen ingewikkelde nummers te zijn en klinkt het toch erg mooi. Een djembé workshop is bijvoorbeeld een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met muziekinstrumenten uit andere landen. Als vervanging van een muziekles, maar ook tijdens een open dag of ander evenement past een djembé of andere percussie workshop mooi in het programma. Daarnaast is het ook voor volwassenen een erg leuke workshop. Niet alleen als bedrijfsuitje, maar ook voor op een familiedag of als ontspanning tijdens een cursusdag.

Bij Dununba leer je djembé spelen van de besten

Als je bij het bedrijf Dununba een djembé workshop volgt, krijg je les van de besten in het vak. Daarnaast zijn degenen die de workshop geven erg enthousiast en weten de hele groep zo mee te krijgen. Op de website vindt je meer informatie over het team, maar ook over de verschillende mogelijkheden. Zo zijn er verschillende arrangementen waarbij je een workshop kan combineren met een heerlijke maaltijd. Vraag een offerte aan en ontdek de scherpe prijzen!

https://dununba.nl/