Heb je wel eens gehoord van Mitsi Studio’s? Dit is een bedrijf van twee 3D filmanimatoren die hun diensten onder hebben gebracht onder één naam. In het verleden werkten ze samen met vele Nederlandse en internationale partijen. Echter vonden ze het tijd dat ze hun dromen najaagden. Zodoende werd Mitsi Studio leven in geblazen. Daar kun je vandaag de dag prachtige video’s laten maken. Van een animatie video tot aan een bedrijfsanimatie of een 3D animatie.

Veel beroepservaring

Deze twee mannen hebben veel beroepservaring. En dat blijft niet onopgemerkt. Toen wij in contact kwamen met deze professionals merkten we dat meteen. Ze sturen andere 3D animatoren efficiënt aan. Hierdoor verlopen de werkzaamheden zeer soepel en snel. Dit kun je zien als een zeer snelle en kosteneffectieve schakeling. Mitsi Studio’s is een directe link naar een brede kring aan creatieve ontwerpers. Ontwerpers over de hele wereld die graag voor jou aan de slag gaan.

Echte professionals

De medewerkers van Mitsi Studio gaan graag aan de slag met het vormgeven van jouw ideeën. Wat je ook wenst. Deze filmmakers en animatoren maken jouw wensen werkelijkheid.

https://mitsi.studio