Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Waterkoelers kopen bij Sprankle

Wil je waterkoelers kopen? Dat kun je doen bij Sprankle! Deze waterkoelers zijn aangesloten op leidingwater en zorgen ervoor dat je altijd fris en gezuiverd water tot je beschikking hebt. Hiermee ben je voordeliger en duurzamer uit dan wanneer je telkens plastic flessen uit de supermarkt koopt. Water is van levensbelang en draagt bij aan een gezondere levensstijl. Een waterkoeler van Sprankle is dan ook onmisbaar.

Leidingwaterkoeler als tafelmodel

Je kunt een waterkoeler kopen voor jouw bedrijf maar het is ook mogelijk om dit te doen voor bij jou thuis. Sprankle heeft hiervoor een speciale leidingwaterkoeler tafelmodel. Naast plat water kun je ook bruisend water uit de waterkoelers van Sprankle tappen. Zo wordt het drinken van gekoeld leidingwater nog aantrekkelijker.

Bezuinig op plastic flessen

Als je er voor kiest om waterkoeler van Sprankle aan te schaffen, bespaar je enorm op de plastic flessen uit de supermarkt. Deze zorgen namelijk voor een hoop onnodig plastic afval. Een waterkoeler is dus niet alleen gezond en makkelijk toegankelijk maar ook nog eens duurzaam! Tevens zijn er nog meer voordelen waar je van geniet als je een waterkoeler bij Sprankle aanschaft:

  • Je krijgt bij Sprankle altijd de beste service;
  • Sprankle werkt oplossingsgericht;
  • Als klant sta jij centraal;
  • Bij ons krijg je altijd een goede kwaliteit voor de beste prijs.

Koop vandaag nog waterkoelers

Zie je het zitten om waterkoelers te kopen? Neem dan vandaag nog contact op voor een offerte en het beste advies. Sprankle heeft een ruim assortiment aan waterkoelers. Aangezien zij actief met je mee denken, kunt u hier altijd een waterkoeler vinden die geschikt is voor jouw situatie.

Een waterkoeler is slechts een relatief kleine investering. Je kunt op de website van Sprankle alle beschikbare modellen bekijken. Neem via het contactformulier contact op voor advies!

https://sprankle.info/nl

Gerelateerde artikelen

Meer dan een cocktail!

Advocatenkantoor

Niets is zo belangrijk als licht en geluid op een evenement