Heeft u al wel eens kennisgemaakt met Insolpa? Dit is een bedrijf dat transportverpakkingen in de vorm van koffers ontwerpt en natuurlijk ook produceert. In dit blogartikel kunt u meer lezen over de diensten die dit bedrijf levert op het gebied van koffer maatwerk.

Laten we beginnen bij het begin: het is het doel van dit bedrijf om de benodigdheden veilig van A naar B te brengen. Dit doel vraagt om stevige koffers op maat. Gelukkig zijn alle koffers die dit bedrijft vervaardigt van hoogstaande materialen en brengen ze ieder product zonder problemen naar de plaats van bestemming.

Passende oplossing voor iedere toepassing

Doordat dit bedrijf een verscheidenheid aan koffers kan ontwerpen en produceren, biedt Insolpa in bijna iedere situatie een passende oplossing. Zo kunt u er bijvoorbeeld instrumenten mee vervoeren, apparatuur of breekbare producten.

Zo zijn de koffers bijvoorbeeld geschikt als trolley koffer voor nagelstyliste, fungeren ze uitstekend als promotie koffer of als kunststof transportkist. Hierbij staan uw wensen te allen tijde centraal. Zowel op het gebied van het exterieur van de koffer, als het interieur. Ideaal, toch?

Compleet op maat

Zo bepaalt u bijvoorbeeld helemaal zelf welke kleur de koffer wordt, wat de kwaliteit van de koffer moet zijn en hoe de buitenkant er uit ziet. Wilt u bijvoorbeeld een naam, bedrijfsnaam, logo of afbeelding op de koffer laten drukken? Het kan allemaal. Maar ook op het gebied van kofferinterieur is de keuze reuze.

U bepaalt alles helemaal zelf. Misschien wilt u wel een EPP interieur, schuim interieur of een interieur dat compleet van kunststof gemaakt is? Of heeft u een voorkeur voor een interieur met vakverdelers? Bekijk de mogelijkheden op de website of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die dit bedrijf biedt op het gebied van transportverpakkingen? Kijk dan gerust eens rond op de website of neem contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Op de desbetreffende website vindt u meer informatie over de meest gangbare producten die dit bedrijf verkoopt. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u speciale wensen heeft. In dat geval kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie.

Insolpa Braillestraat 12 2652 XV Berkel en Rodenrijs

https://insolpa.com/