Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Quay high key mini zonnebril bij Damestassenenzo

Ik was al maanden op zoek naar een zonnebril die perfect past bij de vorm van mijn gezicht. Nu de zomer in aantocht is kreeg de zoektocht nog meer vorm. Een vriendin die ik al jarenlang vertelde me over een influencer die in samenwerking met een bekend zonnebrillenmerk een collectie heeft uitgebracht.

Bij Damestassen&ZO heb ik de zonnebril gevonden die perfect bij mij en mijn persoonlijkheid past. Het is een zonnebril van het merk Quay. De Quay high key mini, om precies te zijn. De zonnebrillen uit die lijn zijn ontworpen met influencer en Youtuber Desi Perkins. In dit artikel lees je meer over wat ik van deze zonnebril vind én vertel ik meer over het merk Quay zelf. Pak er een lekker drankje bij en lees verder!

Prachtig oversized frame

De Quay high key mini zonnebril heeft een groot oversizes metalen frame en beschikt over een zwarte fade. Doordat de glazen plat en reflecterend zijn, hebben ze een hele chique uitstraling. Dat vind ik een groot voordeel, ik hou wel van een luxe ogende zonnebril met een aantrekkelijk prijskaartje!

Ik vind het ook een groot voordeel dat het model oversized maar toch heel erg licht is. Een hele zware zonnebril die op je neus drukt vindt immers niemand fijn! Met de high key mini bescherm ik mijn ogen in stijl. Precies zoals ik het wil!

Quay zonnebril high key kopen?

Iedere Quay zonnebril high key is betaalbaar en beschikt over een paar hoogwaardige glazen. Damestassen&ZO beschikt over een uitgebreid aan zonnebrillen van dit merk. Zo kun je kiezen uit een gewone bril zonder sterkte, een casual zonnebril of ga je toch liever voor een extravagante zonnebril

De keuze is reuze en de keuze is helemaal aan jou! Ik zou je de high key mini aanraden, dat is echt mijn favoriet. Neem je ook eens een kijkje in het aanbod Quay Australia zonnebrillen bij Damestassen&ZO?

https://www.damestassenenzo.nl/