Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Verloskundige praktijk Delft met liefste verloskundigen

Wil jij met de deskundige hulp van een verloskundige praktijk in Delft of omgeving proberen zwanger te raken? Of ben je al zwanger en zoek je een fijne verloskundige/ kraamhulp? Ik zeg: Verloskundigenpraktijk Otis. Het team van deze verloskundige praktijk in Delft biedt op zeer gepassioneerde en vooruitstrevende manier hulp. Zo heb ik het in ieder geval ervaren en zo’n fijne ervaring wens ik iedere vrouw toe.

Van begin tot eind aan je zijde

Het fijne van mijn verloskundige vond ik dat ze echt van begin tot eind heeft geholpen. Ze heeft aan onze (mijn man Nico en ik) zijde gestaan tot wij het gevoel hadden dat we het wel met z’n tweetjes aankonden. Het vertrouwde gevoel met onze dochter Léla was er al gauw. Dat kwam mede door de zeer fijne voorbereiding vanaf het moment dat ik zwanger was.

Wanneer je een verloskundige van deze verloskundige praktijk in Delft inschakelt, kun je rekenen op echte kwaliteit. Ze is er niet alleen om je te helpen bij de verzorging van de baby of om je een fijne bevalling te bezorgen. Nee, een verloskundige van verloskundigenpraktijk Otis is een vakbewkwame verloskundige die je geheel voorbereid op de komst van een kindje en je na de geboorte het gevoel geeft dat je het goed doet. En geloof me, dat is zo’n fijn gevoel als je jouw pasgeboren kindje in handen hebt en níet onzeker bent over hoe te handelen. Daar zijn mijn man en ik Lianne heel dankbaar voor.

Verloskundige praktijk Rijswijk, Delft en Den Haag

Verloskundigenpraktijk is werkzaam als verloskundige praktijk in Rijswijk, Delft en Den Haag. Woon je hier? Dan heb je geluk, want dan kun je één van deze hartelijke dames vragen als jouw verloskundige. Ze kunnen jou helpen met:

  • Antwoorden op al je vragen omtrent zwangerschap, bevallen, zwanger raken en zorgen voor een pasgeborene;
  • Je kinderwens realiseren;
  • Controles tijdens de zwangerschap;
  • Bevallen;
  • Een eventuele nacontrole (heb ik als prettig ervaren);
  • Veel ervaring, kennis en aantoonbare kwaliteit – Ze zijn aangesloten bij de KNOV en het Kwaliteitsregister Verloskundigen.

Wil je meer weten?

Bekijk voor meer informatie en de contactgegevens van deze verloskundige praktijk in Rijswijk Delft en Den Haag hun website. Verloskundigenpraktijk Otis is een echte aanrader voor iedereen die zich in een warm bad wil wanen tijdens de zwangerschap. Wat een vertrouwt gevoel geven deze dames je!

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/