Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Goede mediator in Arnhem en omgeving

Ik zocht een goede mediator te Arnhem die mijn ex-partner en ik goed kan bijstaan tijdens onze scheiding. Die zoektocht is gelukt, want ik kwam in contact met Hans van den Dungen. Hij is als mediator werkzaam in Arnhem en omstreken. Hans heeft al jarenlang een eigen mediation bureau.

Hulp bij scheiden in Arnhem

Hans komt over als een professionele en gestructureerde mediator te Arnhem. Hij hanteert een efficiënte aanpak mede dankzij zijn oplossingsgericht stappenplan. Als familiemediator is Hans ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Zijn mediation sessies heb ik als fijn ervaren, dat kwam ook omdat Hans een groot empathisch vermogen heeft. Hij luisterde echt naar mij en oordeelde niet over mijn situatie.

Advocaat of mediator?

Ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet om een mediator in te schakelen. Mijn ex-partner wilde de scheiding regelen via onze advocaten. Maar ik was bang dat onze kinderen daar de dupe van worden. En dat wij als ouders elkaar kwijtraken. Dat mag natuurlijk nooit gebeuren. De scheiding is dan nu wel afgerond: mijn ex-partner en ik zullen altijd verbonden blijven dankzij onze prachtige kinderen.

Ik kan beamen dat Hans een goede mediator is in Arnhem. Hij zorgde ervoor dat we met elkaar bleven praten en onze ruzies opzij hebben gezet voor onze kinderen. De echtscheiding is uiteindelijk netjes geregeld.

https://www.vandendungenmediation.nl/

Gerelateerde artikelen

Weerbaarheidstraining Nieuwegein laat u sterker in uw schoenen staan

Op deze manier shopt u de jurk van uw dromen

Regel uw scheiding zonder zorgen