Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Professionele fysiotherapie in Groningen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf waar u terecht kunt voor fysiotherapie in Groningen? In dit artikel vertellen we u meer over Fysio Vogelenzang. Dit is een praktijk voor fysio di die al 3 jaar op rij een heel hoog cijfer krijgt van haar klanten. En met een hoog cijfer bedoelen we ook een heel hoog cijfer. Deze fysio krijgt een 9 plus!

Bovendien is de fysiotherapiepraktijk ook nog eens gespecialiseerd in onder andere dry needling en shockwave therapie. Op die 2 specialisaties gaan we in dit artikel dieper in.

Dry needling

We beginnen door meer uit te leggen over dry needling in Groningen. Dit is een zeer effectieve methode die uitkomst biedt bij een verscheidenheid aan spierklachten. Deze vorm van fysiotherapie richt zich op bepaalde triggerpoints in het lichaam, of in de spieren. Maar hoe werkt dat dan? De naald wordt ingebracht in de spier, vervolgens reageert de spier op die prik.

Zo wordt de spier op termijn beweeglijker en meer ontspannen. Dat is dan ook het doel van de therapie. Het biedt uitkomst bij spierklachten en andere klachten zoals hoofdpijn.

Shockwave therapie

Nog een specialisatie van deze praktijk voor fysiotherapie in Groningen, is shockwave therapie in Groningen. Dat is een therapievorm die uitkomst biedt wanneer u lijdt aan langdurige peesklachten. Denk aan peesklachten aan de heup, schouderpees klachten of hielspoor.

Wanneer u kiest voor shockwave therapie, wordt het lichaam gestimuleerd om opnieuw te herstellen. Deze vorm van fysiotherapie in Groningen is uiterst effectief voor specifieke gevallen waarin oefentherapie of reguliere therapie niet genoeg uitkomst biedt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dry needling of shockwave therapie van deze praktijk voor fysio in Groningen? Neem dan contact op met de medewerkers van Fysio Vogelenzang of kijk gewoon eens rond op de website. De medewerkers vertellen graag mee over wat ze voor u kunnen betekenen.

https://fysiovogelzang.nl/