Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Dakdekker in Assen, Drenthe

Op zoek naar een dakdekker in Assen? Wij hebben onlangs kennisgemaakt met Rietdekkersbedrijf Zwols. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in, u raadt het al, rieten daken. Wanneer er wat mankeert aan een rieten dak, weet niet iedere dakdekker daar raad mee. Sommige dakdekker verrichten namelijk alleen werkzaamheden aan platte daken, zoals bitumen daken. Maar wij hebben een rieten dak!

Gelukkig heeft dit dakdekkersbedrijf meer dan 20 jaar ervaring als rietdekker in Drenthe. Vandaag vertellen we in dit blogartikel meer over wat deze dakdekkers voor ons gedaan hebben.

Nieuwe rieten dakbedekking

Nadat de dakdekker het dak op deskundige wijze geïnspecteerd had, bleek helaas dat grote delen van het riet vervangen moet worden. Vervelend, maar wat moet dat moet! Het dak heeft op sommige plekken gewoon een soort onderhoudsbeurtje nodig, het is geen groot probleem.

De medewerkers hebben het riet dat zijn beste tijd had gehad verwijderd en vervangen door riet dat nog jarenlang mee gaat. En het verschil? Het is gelukkig niet zichtbaar dat het dak gerepareerd is. Het is net alsof er niks gebeurd is.

Een goede investering

Heel veel mensen kiezen voor een dak met dakpannen, en niet voor een rieten dak. Het klopt dat het laten aanbrengen van een rieten dak heel kostbaar is. Het is per vierkante meter wel wat duurder dan een pannendak. Echter gaat een rieten dak heel erg lang mee, heeft het een goede isolerende werking én geeft het ook nog eens een hele luxe uitstraling aan de woning. Het is naar mijn mening dus echt een investering die loont.

Ook op zoek naar een rietdekker?

Bent u ook op zoek naar een speciale rietdekker die een nieuw rieten dak kan aanbrengen of het dak indien nodig kan renoveren? Neem gerust contact op met Rietdekkersbedrijf Zwols of bekijk de website eens voor meer informatie. De medewerkers helpen u graag verder!

Gerelateerde artikelen

Het gebruik maken van een advocaat

Een penetratietest biedt direct duidelijkheid over de online veiligheid

Voordelen van een Ligier brommobiel