Toneel groep helvetia
Image default
Dieren

Hond verwennen bij de hondentrimsalon in Vugt

Bij de fijne hondentrimsalon in Vugt wordt je hond geheel behandeld en in de watten gelegd. Je kunt bij de hondentrimsalon in Vugt voor meerdere behandelingen. Zo kunnen zij de honden borstelen, wanneer de vacht veel klitten heeft. Een hond kan hier nogal wat hinder aan ondervinden. En door middel van een juiste behandeling waarbij het haar wordt geborsteld kan de hond zich weer vrij bewegen en heeft hij of zij geen last van de klitten die zich in het haar bevinden. Vaak is dit bij honden die een krullende vacht hebben en gorter probleem, dan bij andere honden. De hondentrimsalon in Vugt weet met elke vacht goed om te gaan. 

Behandelingen bij de hondentrimsalon in Vugt

Naast dat de hondentrimsalon in Vugt de vachten kan borstelen, kan de vacht ook worden ontwolt of worden geföhnd. Ook kan je als behandeling voor de hond kiezen voor knippen, scheen, plukken, effileren en het laten weghalen van klitten. Uiteraard worden de honden tijdens de behandeling ook gewassen en kan je ook nog kiene om de ogen schoon te laten maken en de nagels van jouw huisdier te laten knippen. Door middel van een behandeling bij de hondentrimsalon in Vugt geef je de hond weer wat meer bewegingsvrijheid, want de haren en de andere zaken kan de hond heel erg in de weg staan. 

Ogen schoonmaken is echt nodig

Het schoonmaken van de ogen is ook een cruciaal element bij het behandelen van de dieren. De honden kunnen veel last hebben wanneer al het opgehoopte vocht en vuil bij de oogjes gaat zitten en ze kunnen hierdoor slachter zien. Ze zijn niet in staat dit zelfs weg te halen end at kan hen erg irriteren. Tijdens de behandeling bij de hondentrimsalon in Vugt wordt alles weggehaald zodat de hond nergens meer last van heeft. Laat je hond ook echt ontspannen bij de salon.