Toneel groep helvetia
Image default
Bloemen

Relatieherstel door witte magie

Ben jij er al bekend mee en geloof jij wel in relatieherstel door witte magie? En kun jij wel wat positieve kracht gebruiken om je net stukgelopen relatie te redden? Als jij het liefst weer samen met je geliefde bent, dan is dit artikel absoluut interessant voor jou. Er is namelijk een manier om te werken aan relatieherstel door witte magie toe te passen. Dit kun je alleen niet zomaar zelf, daar heb je de hulp bij nodig van een medium. Anil Chopra is zo’n gespecialiseerd medium in relatieherstel door magie.

Wat doet Anil Chopra?

Anil Chopra helpt mensen als medium en paragnost om oplossingen te vinden in liefdesrelaties, vriendschappen, familierelaties en werkrelaties. Soms staan er in bepaalde relaties blokkades en angsten in de weg. Deze belemmeren jullie groei samen. Anil begeleidt al meer dan 20 jaar mensen naar de oplossing of de antwoorden waar ze naar zoeken. Dit doet hij met behulp van witte magie, ook wel positieve energie. Met behulp van witte magie kun jij ook je geliefde weer voor je terugwinnen.

Werken aan relatieherstel door witte magie

Voor het herstellen van een relatie kun je kiezen voor een behandeling relatieherstel door magie. Eerst heb je een telefonisch consult met Anil en daarna pas gaat Anil als medium te werk. Hij zal dan een witte magie ritueel uitvoeren.

Wat er gaat gebeuren is dat Anil jou gaat helpen om alle negatieve energie die er tussen en rondom jullie hangt, weg te nemen. Hiervoor in de plaats wordt positieve energie teruggebracht. Door daarop te focussen, diep op de gevoelens in te werken en deze als liefdesspreuken uit te spreken, wordt jouw geliefde bereikt. Hij of zij zal een normale geestelijke transformatie ervaren en zal geen bijwerkingen ervaren.

Alleen jij als aanvrager/aanvraagster hoeft deel te nemen aan ritueel om de witte magie zijn werk te laten doen op jouw geliefde. Na het ritueel zal het makkelijker mogelijk zijn om weer een vriendschap op te bouwen en later kan er weer een sterke relatie ontstaan.

Zelf de kracht van witte magie ervaren?

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten en zou je graag werken aan relatieherstel door witte magie zijn werk te laten doen? Neem dan contact op met Anil Chopra voor een telefonisch consult. Na dit consult ben je geheel vrij om te kiezen of je Anil wilt inschakelen als medium die jou helpt bij je relatieherstel door magie, of niet. Niet geschoten, is altijd mis.

https://www.anilparagnost-medium.com/